Bröllopsfotograf Luleå, Norrbotten

Är året 2024  äntligen ert år, året då ni med ett JA till  varandra ska att stå sida vid sida, i både med-och motgång. Året då det äntligen är er tur att gifta er, kanske har ni varit tillsammans i flera år eller kanske har ni relativt nyligen snubblat in i varandras liv. Hur som helst så är er kärlek värd att hyllas, förevigas och firas. Kanske ni har hela bröllopet så gott som planerat och inbokat det mesta, eller kanske befinner ni er mitt i bröllopsdjungeln med olika leverantörer, platser och för att inte nämna fotografer att välja mellan. Hur vet man vilken fotograf man ska välja till sin bröllopsdag? Mitt tips till er är att inte bara kolla på bilderna utan även på känslan de förmedlar och även personen bakom kameran. För det är den personen ni kommer ha med er under hela eller delar av er stora dag, det är genom den personens kamera era minnen kommer förevigas och fånga minnena ni ser tillbaka till i framtiden. Förutom själva personen är det även bra att spana in fotografens bildstil, för den personliga touchen på bilderna sätts inte bara genom kameran och olika vinklar utan även efteråt i redigeringen – känns bildstilen och personen bakom kameran rätt för er då har ni hittat rätt. 

Det är jag som är Linda

En 30årig blivande 3-barnsmamma som älskar att föreviga livets stora tillfället, i form av gravidmagar, nyfödda skatter, små bebisfötter, tårtkladdiga ettåringar och BRÖLLOP! Det är något speciellt med bröllop alltså, känslan, kärleken i luften, gemenskapen, detaljer. Jag älskar detaljerna som gör det lilla extra och precis som Lotta på Bråkmakargatan gör jag saker i ”Smyg” – för ingen behöver väl veta att jag planera mitt eget bröllop utan att ens ha en ring på fingret, samtidigt som jag tålmodigt väntar på att gubben ska fria? Eller hur? 
Vem är Linda då? 
En chokladtokig tornedaling som hittat hem i Luleå, strosar gärna på stan med en chailatte i handen och shoppar lite för mycket. Älskar att överraska och skämma bort nära och kära ♡ 

Något att minnas...

Att investera i en bröllopsfotograf är stort och innebär ofta en hel del pengar, därför är det extra viktigt att ni känner att ni väljer rätt – både vad gäller bildstil men även att personen bakom kameran känns rätt för er.
Att vara fotograf för mig är så mycket mer än fina redigeringar och fina platser för att skapa fina bilder. Något som är återkommande under en fotografering hos mig är att jag ger det lilla extra, och gör allt i min makt för att fotograferingen ska bli en upplevelse som ni kommer minnas för alltid. Under en bröllopsfotografering  är med er genom hela resa genom att stötta, peppa och tipsa – så att ni kan känna er omhändertagna och luta er tillbaka utan att behöva oroa er för bilderna från bröllopsdagen. 

Bröllopsfotografering med Captured Memories By Linda

ETT

BOKNINGSFÖRFRÅGAN OCH PLANERINGSMÖTE

Det hela börjar med att ni fyller i formuläret med en bokiningförfrågan längst ner på sidan eller genom att klicka här! Om ert önskade datum är ledig bokar vi in ett Planeringsmöte för att träffas och gå igenom era önskemål inför bröllopsdagen. Vi går igenom lite vilket paket som passar er bäst samt kikar igenom avtalet. Detta möte är inte på något sätt bindande för att ni ska boka mig, utan endast ett tillfälle att lära känna varandra och känna att det är ett ”Perfect Match” inför dagen. 
Ni får sedan åka hem och fundera för att sedan meddela om ni önskar gå vidare med bokning eller inte ♡

TVÅ

AVTAL OCH BOKNINGSFAKTURA

NU kör vi, Linda vi vill boka dig för att föreviga vår bröllopsdag. Då sätter vi igång och planerar, jag skickar över avtalet digitalt till er angivna mailadress samt skickar ut bokningsfakturan som motsvarar 50% av slutsumman,(”Just the Portrait” faktureras hela summan direkt). När den är betald är bokning bekräftad så kör vi igång med planeringen(även om jag tjuvstartat lite i smyg innan).  Och om ni valt att köra ett bröllopspaket på mer är 3h ingår en parfotografering innan där ni får testa på att stå framför min kamera(det blir kul). Ni kommer att få ett formulär att fylla i för att jag ska kunna lära känna er bättre och därmed göra fotoupplevelsen så personlig som möjlig- men kom ihåg ni väljer såklart själva hur mycket(eller lite) ni vill dela med er. 

TRE

SUPPORT OCH BRÖLLOPSGUIDE

Jag kommer att finnas med er från start till mål med stöd och support genom hela processen. Alltid redo att besvara eventuella frågor och funderingar som kan tänkas dyka upp under tiden. Ni kommer även att få en Bröllopsguide med info, tips och checklista med saker som kan vara bra att ha i åtanke och förbereda. 

FYRA

PLANERING

Kommunikation och planering är A & O inför bröllopsdagen och med endast 4 veckor kvar är det dags för mig att börja förbereda inför er dag intensivare. Ni kommer att få ett till formulär att fylla i med viktig info och uppgifter inför dagen, viktiga tidpunkter, platser, körschema, önskemål om gruppbilder. 

Inför bröllopet har jag även rekat fotoplatser valda med omsorg där både ljus och miljö finns i åtanke, men självklart kan ni komma med eventuella önskemål om plats som vi tillsammans kan kolla på. 

Slutfakturan skickas ut till er och ska vara betald senast en vecka innan bröllopet äger rum. Så att ni slipper fundera på det efteråt och endast njuta av alla fina bilder ni får och leva kvar i bröllopsbubblan lite längre. 

FEM

ER STORA DAG – BRÖLLOPSDAG!

Äntligen är det dags, nu är det er tur att gifta er. Vare sig ni gör det bara ni två, med 20 andra eller 200 andra personer är det er kärlek vi firar och bevarar i form av fina minnen. Min uppgift under dagen kommer att vara att fånga de där magiska ögonblicken ni sedan kan se tillbaka på, samt att finnas där för er med mitt stöd dagen igenom. 

Jag finns på plats för att dokumentera er dag under de antal timmar ni har valt att boka mig på, vad vi hinner med och föreviga beror på vilket paket ni valt att boka. Och inom en vecka kommer en tjuvkik från dagen att landa i er inkorg. Bilder ni såklart får dela med gästerna, familjen och på sociala medier. 

SEX

VACKRA MINNEN OCH MAGISKA BILDER

Det sägs ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, men jag vet hur taggad man är på bilderna från sin bröllopsdag så därför sker leverans av samtliga bilder inom 4 veckor efter bröllopet. Dessa levereras digitalt till er. 

Om ni önskar bokar vi även in en bildvisning i studion när ni hunnit kika igenom bilderna för att kolla på eventuella förstoringar, linnealbum eller annat fint vi kan tänkas hitta på att skapa med era fina bilder

BRÖLLOPSPAKET FOTOGRAFERING LULEÅ, NORRBOTTEN

LAVENDEL

FOTOPAKET – 3h
♡ Planeringsmöte, 30min
♡ Obegränsad mailkontakt och support 
♡ Bröllopsguide
♡ Parfotografering 30min ink 3 digitala bilder
♡ 3 timmar sammanhängande fotografering
♡ Samtliga utvalda och redigerade bilder digitalt – ca 150st digitala bilder, både högupplöst och Webbanpassat.
♡ Bildvisning efter digital leverans

13 500kr

Detta paket kan tidigast bokas 3 mån innan bröllopet under högssäsong Maj-september.

VALLMO

FOTOPAKET – 6h
♡ Planeringsmöte, 30min
♡ Obegränsad mailkontakt och support 
♡ Bröllopsguide
♡ Parfotografering 30min ink 3 digitala bilder
♡ 6 timmar sammanhängande fotografering
♡ Samtliga utvalda och redigerade bilder digitalt
ca 300st digitala bilder, både högupplöst och Webbanpassat.
♡ Bildvisning efter digital leverans

19 500kr

Öppen för bokning 2024

magnolia

FOTOPAKET – 12h
♡ Planeringsmöte, 30min
♡ Obegränsad mailkontakt och support 
♡ Bröllopsguide
♡ Parfotografering 30min ink 3 digitala bilder
♡ 12 timmar sammanhängande fotografering
♡ Samtliga utvalda och redigerade bilder digitalt
ca 600st digitala bilder, både högupplöst och Webbanpassat.
♡ Bildvisning efter digital leverans

28 500kr

Öppen för bokning 2024

JUST THE PORTRAIT

PORTRÄTTFOTOGRAFERING – ca 90min
♡ Planeringsmöte, 30min
♡ Obegränsad mailkontakt och support 
♡ Bröllopsguide
♡ Upp till 90minuter fotografering
♡ Samtliga utvalda och redigerade bilder digitalt.
♡ Bildvisning efter digital leverans

8 500kr

Detta paket kan tidigast bokas 3mån innan bröllopet under högssäsong Maj-september.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.