FÖRETAGSFOTOGRAFERING

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

En aktuell bildbank, uppdaterade porträtt på anställda är idag viktigare än någonsin för dig som företagare. Visste du att aktuella bilder direkt kan påverka din försäljning? 

Behöver ditt företag nya bilder på anställda?
Du kan välja mellan klassiska porträtt mot en enfärgad bakgrund eller om du hellre önskar porträtt i miljö. Det sistnämnda blir lite mer personligt och levande som även speglar lite mer det ni gör. 

Behöver ditt företag uppdatera sin bildbank?
Har ni renoverat kontoret? Ny produkter som behöver fotograferas eller uppdatera bilder efter den aktuella säsongen. 

Vill du bygga ett personligt varumärke? 
Är du egenföretagare och vill bygga ett personligt varumärke är det otroligt viktigt visa upp sig själv sig på sina kanaler. Här jobbar vi på att fota personligt med en professionell anda och lyfter det unika med dig och ditt företag.  

Dags för årets fest?
Är det dags för kick-off, galakväll eller en riktigt grym konferens? Kanske ska ni lansera en grym produkt – se till att kunna dela detta mer er kundkrets genom grymma bilder från dagen. 

Var svaret JA på någon av frågorna? Då har ni hittat rätt!

Vem är personen bakom kameran?
Linda Lövbrand heter jag, snart 31 jordsnurr gammal. Jag är en Tornedaling som tog mitt pick och pack till Umeå 2013, för att att sedan hitta hem i Luleå(2020). Jag är född och uppvuxen i en företagsfamilj precis intill Torneälv med en bron som leder oss över till grannlandet, där jag även har rösträtt. Det har jag min  finska mamma att tacka för då jag vuxit upp med dubbla medborgarskap. Jag har vuxit upp bland pizzakartonger, jeanshögar och turister. Då familjen ägt både pizzeria(Lövbiten), camping och modebutik. Med ett bagage som företagsbarn skulle jag aldrig bli egen företagare men ändå står jag här, inne på år tre med eget företag där jag idag arbetar heltid med att fota både företag och privatpersoner.

Du har möjlighet att anställa mig för enskilda fotograferingsuppdrag, eller löpande för att ständigt ha en aktuell bildbank att tillgå. Det beror helt på vad just ni behöver till ert företag. Jag vet också att behovet av bilder och material kan variera från företag till företag, och att mina färdiga paket kanske inte passar exakt det du är ute efter. Just därför ger jag dig gärna ett skräddarsytt företagspaket som passar bäst för just ert behov, fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail till contact@capturedmemoriesbylinda.se

.

Fotograferingspaket - Företag

Headshots

30 min fotografering på överrenskommen plats

5 bilder med fri användningsrätt ink webbanpassning och redigering av bilderna.   (Extra bilder från 700SEK)


8 500kr exkl moms

Lilla Paketet

1h fotografering

10 bilder med fri användningsrätt ink webbanpassning och redigering av bilderna.  (Extra bilder från 700SEK)

 

12 500kr exkl moms

Mellan Paketet

3h fotografering på överrenskommen plats. Möjlighet till två locations t.ex. utomhus och kontor. 

30 bilder med fri användningsrätt ink webbanpassning och redigering av bilderna.  (Extra bilder från 700SEK)


21 500kr exkl moms

Stora Paketet

6h fotografering

100 bilder med fri användningsrätt ink webbanpassning och redigering av bilderna.  (Extra bilder från 400SEK)

 


32 000kr exkl moms

Alla priser är exkl.moms

Var det inget färdigt paket som passade era önskemål, skicka in en förfrågan så hittar vi en lösning som passar just er! 

Företagsfotografering

TIDIGARE SAMARBETEN