NYFÖDDFOTOGRAFRERING I LULEÅ
NORRBOTTEN

NYFÖDDFOTOGRAFERING I LULEÅ

Det är sant det som alla säger...

….tiden går faktiskt snabbare när man får barn. Den där bebisbubblan alla pratar om är en minnesvärd tid. Allt är nytt, du växer in i rollen som förälder till ett(eller flera) barn. Likt en berg-o-dalbana rusar tiden fram i en känslostorm med toppar och dalar, en vardag som kan kantas med både  tårar(både dina och bebis) och mys. En dag kommer du önska att du kunde ha pausat tiden just och precis där – när din bebis var helt nykläckt, rymdes i dina händer och knorrade ihop sig så mycket det bara gick. Du kan inte stanna tiden just nu, men jag kan hjälpa dig att föreviga den så du kan se tillbaka på den för alltid. 

 Du vill inte vara en av de som kliver in i min studio vid ettårsfotografering och säger ”Jag ångrar att vi inte bokade in en nyföddfotografering” samtidigt som du blickar över bilder på nyfödda bebisar som pryder på väggarna i studion. Istället vill se hur mycket din bebis vuxit när hen nu sitter på lådan som användes vid nyföddfotograferingen. 

BOKA EN NYFÖDDFOTOGRAFERING I LULEÅ - DITT FRAMTIDA JAG KOMMER ATT TACKA DIG!

Nyföddtiden går alldeles för snabbt – kolla bara på min lilla minsting som växte ur favoritrekvisitan lite väl snabbt. 

5 dagar gammal

16 dagar gammal

1 månad

Fakta om Nyföddfotografering

– Bokas helst redan under graviditeten, gärna efter rutinultraljudet.
– En Nyföddfotografering genomförs helst under bebisens första 3 levnadsveckor.
– Fotograferingen tar upp till 3 timmar. 
– De flesta ångar att de INTE bokade en nyföddfotografering.
– Massvis med rekvisita att välja mellan
– Nyföddfotografering genomförs alltid med barnets säkerhet i fokus
– Linda har genomgått 3 utbildningar inom säker nyföddfotografering. 
– En minnesvärd händelse från barnets första tid i livet.
– Möjlighet att boka paketpris med både gravidfotografering och barnets         första år. 
– Partner och Blivande syskon är välkomna att delta
– Du blir bjuden på hembakat fika

Så här går en nyföddfotografering till.

01. Bokning & Preliminärt fotodatum

Bokning– Skicka gärna in din bokningsförfrågan för nyföddfotografering redan under graviditeten, efter rutinultaljudet för att få en garanterad plats. Vid bokningen sätter jag in en preliminär fotografering ca 14 dagar efter BF. När bebisen kommit hör ni av er till mig, gärna inom 48h så kan vi spika ett exakt datum i förhållande till när bebis gjorde entre. Kanske kan vi köra på den preliminära tiden, kanske måste vi justera den efter just din bebis ankomst.

Förberedelser – Vid bokningen får du en välkomstguide med info inför fotograferingen, vad som är bra att tänka på, hur fotograferingen går till och vad man kan behöva ha med sig. När bebisen är född får du ett formulär du får fylla i för att jag ska kunna anpassa fotograferingen efter just er. 

02. Bebisen är född - Kontakt

När bebisen är född kontaktar ni mig så att vi kan se över den bokade tiden, kanske kan vi köra som planerat eller kanske måste vi justera den preliminära tiden en aning om bebisen kommer tidigare eller senare än BF. 

03. Fotografering

När du kommer till min studio för en nyföddfotografering möts du av en trygg och säker miljö för din nyfödda bebis. Då ditt barn kommer vara i blöja inlindat i filtar till stor del kommer jag ha värmt upp studion till lagom temperatur. För mig är det även otroligt viktigt att ni känner er trygga med att lämna ert barn i mina händer under fotograferingssessionen och självklart är jag utbildad i både säker hantering och posering av nyfödda bebisar. Du som förälder får om du vill luta dig tillbaka, njuta av att ha armarna fria och dricka en kopp varmt kaffe. Jag kommer att hojta om jag behöver ett handtag eller två. Jag tar hand om er bebis och skapar samtidigt magiska bilder på ert allt! Självklart finns det gott om tid för både matpauser och blöjbyten. 

04. Bildvisning

Efter fotograferingen bokar vi in en tid för bildvisning, bildvisningen brukar vanligtvis ske 1-2veckor efter fotograferingen. Du kan välja mellan ett digitalt möte via Zoom eller att komma till studion. Under bildvisningen går vi igenom de utvalda bilderna och det är nu du väljer vilka bilder du önskar att köpa till – antingen i digitala paket eller som fysiska produkter. 

05. Leverans

Digitala bilder levereras 1-2 veckor* efter betalning. 
Produkter så som tavlor, album och andra fotoprodukter har en leveranstid på 2-6 veckor*.

*Vid semesterperioder kan leveranstiden vara längre.

STEG I: FOTOAVGIFT

Nyföddfotografering

Detta ingår:
♡ Välkomstguide
♡ Fotografering upp till 3 timmar
♡ Rekvisita och lånekläder till bebis
♡ Personlig bildvisning
♡ Hembakat Fika
♡ En fotoupplevelse som ger minnen för livet.

Pris: 1800:-

Bilder ingår INTE i fotoavgiften.

STEG II: BILDVISNING

Välj dina bilder

När du bokar en fotografering hos Captured Memories By Linda så låser du inte fast dig i något förbestämt paket utan du väljer helt själv vad du vill köpa för bilder/produkter efter genomför fotografering och efter att du sett bilderna. 

Digitala bildpaket
5 bilder 3600:-
10 bilder 5400:-
15 bilder 7400:-

Produkter
Mindre bordsförstoringar inklusive husets ram från……950:- 

Väggförstoringar inklusive husets ram………..från 1250:-

Fotoblock………från 1850:-
Laminerade och redo för väggen, monterad på MDF-skiva med kantlist i varfri färg.

Fotoalbum……..Från 5500:-

Triplex…………..Från 3700:-

Fullständig prislista med alla storlekar och varianter fås vid bokningsförfrågan.

Paketlösningar - "Från frö till ett busfrö"

Kombinera flera fotograferingar och få bättre pris på fotograferingsavgiften

Gravid & Nyfödd

Detta paket består av 2st Fotograferingar.
– Gravidfotografering
– Nyföddfotografering

Bilder ingår INTE i fotoavgiften.

Pris: 2100:-

Ord.pris: 3000:-
Digitala bilder och produkter köps till under bildvisningen. 

Gravid, Nyfödd & Bebis/ettår.

Detta paket består av 3st Fotograferingar.
– Gravidfotografering
– Nyföddfotografering
– Bebis- eller ettårsfotografering

Bilder ingår INTE i fotoavgiften.

Pris: 2700:-

Ord.pris: 4200:-
Digitala bilder och produkter köps till under bildvisningen. 

Från frö till Busfrö

Detta paket består av 4st Fotograferingar.
– Gravidfotografering
– Nyföddfotografering
– Bebis
-Ettårsfotografering ink smash the cake

Bilder ingår INTE i fotoavgiften.

Pris: 3200:-

Ord.pris: 5750:-
Digitala bilder och produkter köps till under bildvisningen. 

I fotograferingsavgiften eller paketlösningarna ingår INTE bilder/produkter utan. Fullständig prislista med alla produkter och storlekar fås vid bokningsförfrågan. 

Jag är fotografen för dig om du vill ha...

– en utbildad nyföddfotograf som har ditt barns säkerhet i första fokus. 
– En garanterad sötchock och minnen för livet.
– Personlig service och en upplevelse genom hela processen, från första kontakt till slutleverans. 
– tidlösa och neutrala bilder som kan älskas i generationer
-En fotograf som känner igen sig i småbarnslivet, som vet hur det känns när treåringen sätter sig på tvären och kan hantera det. 
– En fotograf som kan följa dig genom livets stora händelser- bröllop, graviditet, nyfödd, bebis, ettåring, barn och familj. 

Jag har fått min bebis men inte bokat en fotografering, är det för sent att boka nu?

Nyfödda bebisar är sällan punktliga, närmare bestämt är det ca 4% som föds på utsatt datum och det innebär även att jag ofta får justera de preliminära datumet jag lagt för en nyföddbebis som gottar sig lite längre i magen och just du kan få den tiden för att fota din nyfödda bebis. 

Kommer investeringen att motsvara mina förväntningar? 

Inför din nyföddfotografering får du svara på lite frågor ifall du har några specifika önskemål, färgtema och om du önskar några speciella tillval. Det finns även möjlighet att ladda upp inspirationsbilder som du gillar. Detta för att jag ska kunna göra fotograferingen så personlig som möjligt för dig. Även på plats i studion kommer vi gå igenom om det är några specifika önskemål du har som dykt upp efter ifyllt frågeformulär. 

Andra vanliga funderingar

Nyföddfotografering sker endast i studion – det är det säkraste för din bebis. 

Ni hittar mig och min fotostudio på Kronan i Luleå Norrbotten, närmare bestämt hittar ni mig i ett rött hus på kaserngatan 3, Kronan H3.

Bebisar är sällan punktliga när de ska födas, så när jag bokar in er nyföddfotografering planerar jag även in luckor för att kunna justera tiden efter just ditt barns födelsedatum. 

Hormonpiltor är mer regel än undantag på nyfödda små bebisar och det är inget du behöver fundera eller oroa dig över inför fotograferingen. Jag skapar lite magi i photoshop och så är piltorna ett minneblott. 

Jag kan nästan garantera att din bebis kommer vara rejält ledsen minst en gång under fotograferingen – mest troligt beror det på att det börjar eka lite tomt i magen eller så är det ett blöjbyte som väntar. Självklart pausar vi fotograferingen för att tillgodose just ditt barns behov. 

Jag har fotat många nyfödda bebisar och har några grymma knep för att få bebis både lugn och avslappnad, så om bebis skriker väntar vi ut det och så kör vi vidare när bebis är redo. 

SJÄLVKLART får ni ha med hela familjen till fotograferingen, jag anser att det är så otroligt viktigt att föreviga hela familjen på bild tillsammans. Det brukar ju inte hända allt för ofta, så därför får man alltid ta dessa hos mig oavsett vilken typ av fotografering ni valt. När jag fotograferar brukar jag även fota syskonbilder och enskilda bilder på syskon om så önskas. Ps har du en mor- eller farföräldrar som vill hänga med går det såklart också bra. Meddela bara innan.
Även fyrbenta familjemedlemmar är välkomna!

Om det blir förhinder så att ni måste omboka fotograferingen av någon andledning. Meddela mig detta snarast genom att skicka ett sms, mail eller lyft luren och slå mig en signal så löser vi det. Om det är pga sjukdom så kan man omboka så sent som under fotodagen.

DU når mig på 076-1285847. 

Vaknar ni upp med snorig näsa eller kaskadspya i sängen är det bara att höra av sig så ombokar vi fotograferingen helt kostnadsfritt.Snoriga näsor blir aldrig bra på bild så denna regel gäller vare sig det är en pandemi eller inte. Jag vet, svintråkigt att behöva omboka något man sett framemot – men då får ni bara se framemit det lite längre 🙂

Det är för både er och min säkerhet, så att alla vet vad som gäller inför och efter fotograferingen. Funderar ni över något i avtalet är det bara att höra av dig. Denna skickas ut till dig i samband med bokning. 

Jag kan nästan garantera att din bebis kommer vara rejält ledsen minst en gång under fotograferingen – mest troligt beror det på att det börjar eka lite tomt i magen eller så är det ett blöjbyte som väntar. Självklart pausar vi fotograferingen för att tillgodose just ditt barns behov. 

Jag har fotat många nyfödda bebisar och har några grymma knep för att få bebis både lugn och avslappnad, så om bebis skriker väntar vi ut det och så kör vi vidare när bebis är redo. 

Vi vill inte att du delar våra bilder i din marknadsföring men i avtalet står det ”Fotografen får använda bilderna i sin normala marknadsföring (hemsida, visningsprodukter och sociala medier).” kan man göra något åt det?

Självklart förstår jag att alla inte vill att bilderna från fotograferingen ska användas. av fotografen och det tar jag självklart hänsyn till. Skicka ett mail till mig så fixar jag ett nytt avtal där denna punkt är ändrad till att bilderna inte får ändras! 

Bokningsförfrågan Nyföddfotografering