Vill du ge bort en present som passar lika bra till ettåringen som den gravida?

Wow, en present som passar för ALLA. En present som är perfekt för den som redan har ALLT? Är det möjligt, finns det verkligen en sådan present? Att ge någon en fotoupplevelse kan vara bland de finaste man kan ge bort – en gåva som blir värdefullare med åren. En fotoupplevelse funkar lika bra till den gravida systern, den nyblivna mamman eller den blivande ettåringen.

Hej du blivande Pappa! ♡

Är din partner gravid? Vad roligt, stort stort grattis till er! ♡  Vill du skämma bort henne lite extra? För det är hon faktiskt värd- hon bär ju på det allra värdefullaste som finns. Ert barn. Hälften hon, och hälften du ♡ Ett presentkort för en gravidfotografering funkar lika bra inför alla hjärtans dag, i julklapp, födelsedagspresent eller varför inte bara överraska henne med en lite gåva. Men tänk om hon inte vill stå framför kameran då? Jag vet att det kan kännas läskigt att ställa sig framför kameran, de allra allra flesta säger att de är obekväma framför kameran. Kanske extra mycket när man är gravid och inte känner igen sin kropp. Men vet du vad? Innerst inne tror jag att alla faktiskt vill föreviga den där magen – när ens kropp klara av att skapa ett barn. Och va inte orolig, jag kommer att skapa en mysig och avslappnad fotografering där magen förevigas. Att vara gravid är en speciell tid –  ni väntar ert barn – och även om veckorna kan kännas långa så går tiden fort. Tro mig snart har de där små buffarna i magen blivit till små tassande fötter som smyger upp i er säng under natten. Tiden går fort du vet – så se till att föreviga den där första tiden med ditt barn innan det är för sent och magen är ett minne blott. Jag önskar att jag hade gjort det. 
Ps. den gravida får till och med låna klänningar av mig så inte ens det behöver ni fundera på! 


När man köper presentkort för gravidfotografering får man dessutom 50% på nyföddfotografering. 

Mer än bara bilder - Ni får minnen för evigt!

Att tiden går snabbt vet vi nog alla, så att ge bort en fotografering i present ger personen en möjlighet att fånga tiden precis just nu. För innan du vet ordet om det har gravidmagen bytts ut mot små tassande tår som smyger in i sovrummet på tok för tidigt under mornarna. Den lilla ettåringen har börjat förskolan och snart är det dags för förskoleklass. Ni får minnen ni kan kolla tillbaka på sen när barnen inte längre tycker om att flyga flygplan i pappas armar eller när fredagstacos följt av disney-mys i soffan inte är det minsta intressant längre. Minnen som har förevigas för alltid, även om tiden och sprungit iväg.

Så här går du tillväga för att köpa ett presentkort

Belopp

Börja med att välja vilken summa du vill ge bort..Vill du ge bort en hel fotografering? Eller väljer du att ge ett bidrag till fotograferingen? Det är helt upp till dig. Du fyller i summan tillsammans med övriga uppgifter längst ner på sidan, du hittar det här.

Levernas

När betalningen är genomförd(faktura – 10 dagar) aktiveras presentkortet. Jag skickar ut presentkortet till dig eller direkt till kunden som ska få den om du önskar det. Presentkortet levereras alltid i ett fint kuvert. Men om du önskar kan man även välja till paketinslagning för lite extra lyx. 

Boka

Dags att boka in tid för fotoupplevelsen, jag rekommenderar  att boka så snart som möjligt för att få den tid som önskas. Presentkortet är giltigt i ett år från inköpsdatum. 

Fotografering

Bokningen är klar och nu börjar den roliga biten- förberedelser inför fotograferingen. Allt från välkomstguider och förberedelser till den stora dagen då fotograferingen äntligen äger rum. Jag kommer guida dig genom hela processen så du kan vara helt lugn.

Vill du ge en present som blir värdefullare med åren? 

Det är enkelt

Du slipper trängas med resten av Luleås befolkning på stan för att klura på presenter till dina nära och kära. Det går snabbt och det är enkelt. Jag ordnar allt, det enda du behöver göra är att lämna dina uppgifter och vilken summa du önskar så sköter jag till och med inslagning av ditt paket om du önskar det! 

Personligt

En present kan inte bli mer personlig än en fotoupplevelse, jag tar självklart hänsyn till önskemål innan och kommer att skräddarsy fotograferingen efter just er.

Minnesvärt

En fotoupplevelse är så mycket mer än bara en fotografering och lite fina bilder, hos mig får ni en upplevelse på köpet. Från första e-mail till slutleverans finns jag där för er. Hembakat fika och någon överraskning lär också dyka upp.

Köpvillkor...

♡ Du kan välja att betala via faktura eller Swish, presentkortet träder i kraft när betalningen är genomförd.

♡ Presentkortet är giltig i 1år och kan inte bytas mot kontanter eller återbetalas.

♡ Du kan välja att ge ett presentkort för en fotografering eller ett presentkort med valfri summa. Lägre än fotograferingsavgiften – personen som får presentkortet betalar mellanskillnaden. Om summan är högre än presentkortet kan personen välja att köra till produkter eller andra tillval.

♡ Bekräftelse skickas inom två dagar.

PRESENTKORT