Vill du ge bort en present som passar lika bra till ettåringen som den gravida?

Wow, en present som passar för ALLA. En present som är perfekt för den som redan har ALLT? Är det möjligt, finns det verkligen en sådan present? Att ge någon en fotoupplevelse kan vara bland de finaste man kan ge bort – en gåva som blir värdefullare med åren. En fotoupplevelse funkar lika bra till den gravida systern, den nyblivna mamman eller den blivande ettåringen. Presentkortet funkar ju faktiskt lika bra även till personen som redan har varit på en fotografering hos mig, för kanske är de sugna på att inhandla en förstoring från fotograferingen eller ett omtyckt och lyxigt fotoalbum. 

Så här går du tillväga för att köpa ett presentkort

Belopp

Börja med att välja vilken summa du vill ge bort..Vill du ge bort en hel fotografering? Eller väljer du att ge ett bidrag till fotograferingen? Det är helt upp till dig. Du fyller i summan tillsammans med övriga uppgifter längst ner på sidan, du hittar det här.

Leverans

När betalningen är genomförd(faktura – 10 dagar) aktiveras presentkortet. Jag skickar ut presentkortet till dig eller direkt till kunden som ska få den om du önskar det. Presentkortet levereras alltid i ett fint kuvert. Men om du önskar kan man även välja till paketinslagning för lite extra lyx. 

Boka

Dags att boka in tid för fotoupplevelsen, jag rekommenderar  att boka så snart som möjligt för att få den tid som önskas. Presentkortet är giltigt i ett år från inköpsdatum. 

Fotografering

Bokningen är klar och nu börjar den roliga biten- förberedelser inför fotograferingen. Allt från välkomstguider och förberedelser till den stora dagen då fotograferingen äntligen äger rum. Jag kommer guida dig genom hela processen så du kan vara helt lugn.

Vill du ge en present som blir värdefullare med åren? 

Det är enkelt

Du slipper trängas med resten av Luleås befolkning på stan för att klura på presenter till dina nära och kära. Det går snabbt och det är enkelt. Jag ordnar allt, det enda du behöver göra är att lämna dina uppgifter och vilken summa du önskar så sköter jag till och med inslagning av ditt paket om du önskar det! 

Personligt

En present kan inte bli mer personlig än en fotoupplevelse, jag tar självklart hänsyn till önskemål innan och kommer att skräddarsy fotograferingen efter just er.

Minnesvärt

En fotoupplevelse är så mycket mer än bara en fotografering och lite fina bilder, hos mig får ni en upplevelse på köpet. Från första e-mail till slutleverans finns jag där för er. Hembakat fika och någon överraskning lär också dyka upp.

Köpvillkor...

♡ Du kan välja att betala via faktura eller Swish, presentkortet träder i kraft när betalningen är genomförd.

♡ Presentkortet är giltig i 1år och kan inte bytas mot kontanter eller återbetalas.

♡ Du kan välja att ge ett presentkort för en fotografering eller ett presentkort med valfri summa. Lägre än fotograferingsavgiften – personen som får presentkortet betalar mellanskillnaden. Om summan är högre än presentkortet kan personen välja att köra till produkter eller andra tillval.

♡ Bekräftelse skickas inom två dagar.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

PRESENTKORT