Fotograf Luleå - Gravid, Nyfödd och Barn

Gravid Nyfödd och barn 
Fotograf Luleå

Varmt Välkommen till Captured Memories By Linda, Kära du!

Det är jag som är…

LINDA – Din fotogaf

Är du ute efter avslappnade gravidbilder, naturliga barnbilder eller en säker miljö för din nyfödda bebis har du hittat helt rätt. 

Vem är fotografen? Jag känner ju igen dig! 
Det kan mycket väl vara så att vi har träffats förr, kanske har jag hjälp dig att välja barnvagn eller köpa presenter till virrvelvinden där hemma? Det är nämligen så att jag tidigare kombinerade mitt fotograferande med en anställning på Babyproffsen/Leklust i Luleå. Kände lite ”Better safe than Sorry” men har sedan hösten 2023 kör mer med ”man måste våga för att vinna”. Och idagsläget kombinerar jag fotograferandet med mammaledighet då vår. familj berikades med en liten Melker Oktober-23. 
Linda Lövbrand, trebarnsmamman som lever ut mina fotodrömmar. Född år 93 och därmed passerat 30-årsstrecket, älskar att skapa och vara kreativ, vare sig det handlar om att föreviga dig och din familj framför kameran, att skapa hemsidor, eller fixa i vårt nybyggda hus! 
Jag tackar snällt men bestämt nej till en kopp kaffe, men Fredagsjappen är ett måste.. 

Linda är certifierad fotograf via fotoakademin och utbildad nyföddfotograf

Tidigare kunder säger....

"...Bästa investeringen vi gjort!"

WOW- säger jag!! Vi är SÅ glada för att vi valde att göra detta, det är värt varenda krona att få så fina kort, men kanske mest värt för att få dessa minnen och föreviga tiden! Jag rekommenderar verkligen Linda! Så professionell, trevlig och DUKTIG på sitt jobb med allt vad det innebär! Tack återigen! Bästa investeringen vi gjort!
-Emelie Boman
Ettårsfotografering &Tvåårsfotografering

"...Rekommenderar alla att gå till Linda!!"

Linda är superduktig. Så fina bilder så det är helt otroligt. Och så bra med barn. Hade en trotsig 3-åring men med tålamod och Lindas skills gick det till slut att få bilder och de blev alla så fina att det blev svårt att välja när vi väl kom på bildvisning. Rekommenderar alla att gå till Linda!
-Linnea Henell
Barn/familjefotografering

"Och bilderna, wow..."

Så proffesionel och duktig! Fotade våran dotter 6 månader och vi kände oss så trygga med Linda. Och bilderna, wow! Så himla fina 😍 rekommenderas starkt! ⭐️
-Emma Dellenbäck
Bebisfotografering - följt av ettårsfotografering

"...att lämna över vår nyfödda lilla skatt till henne under fotograferingen kändes både tryggt och säkert"

Vi kände oss otroligt trygga under fotograferingen med Linda. Hon bemötte oss på ett fantastiskt sätt redan från start så att lämna över vår nyfödda lilla skatt till henne under fotograferingen kändes både tryggt och säkert. Och trots att vår lilla tjej inte var på det bästa humöret behöll Linda lugnet och hjälpte till att både vagga och trösta henne.
– Martina Sandström
Nyföddfotografering

"...Fantastiskt öga för detaljer..."

Vi är så nöjda med våra bröllopsfoton och hela processen! Linda var helt med på våra ideer och sedan snabb på att hitta lösningar när regnet öste ner. Hon har ett fantastiskt öga för detaljer och ger bra anvisningar så man slappnar av framför kameran. Rekommenderas varmt!
-Daniela och Patrik Nyström
Bröllopsfotografering

"...vi kommer defenitivt att boka Linda igen!"

En grymt bra fotografering och service, vi kommer defenitivt att boka Linda igen! 😊
-Evelina Jysky
Gravidfotografering

Låt dina bilder bli något mer än ett inlägg på instagram!

Fotoalbum

Förstoringar

Collage

Art Plates

KONTAKTA CAPTURED MEMORIES BY LINDA

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.