PORTFOLIOFOTOGRAFERING GRAVID

JAG SÖKER GRAVID!

Jag har lite nya klänningar på ingång och söker nu gravida som jag kan fota för att visa upp dessa klänningar i sociala medier, visningsprodukter och i min online garderob över låneklänningar. Fotograferingen kommer att ske under vecka 16 och 17. Både utomhusfotografering och studiofotografering kan bli aktuellt. Du ska vara kring vecka 26-32, men här är även magens storlek lite avgörande så en tid både innan och efter dessa gravidveckor kan funka. Efter att du skickat in förfrågan kommer du att få komplettera ansökan med en ett litet frågeformulär som jag skickar ut – där du bland annat får fylla i om du har partner eller blivande syskon som kan tänkas vara med, du kommer även få ladda upp en bild på dig och magen. 

Inom två veckor efter fotograferingen kommer du att bli inbjuden till en bildvisning i min studio där vi går igenom de bilder som tagit och du får välja din favoritbild som ingår samt möjlighet att köpa till fler om du önskar det. 

Bilderna som tas kommer att användas i mina kanaler för marknadsföring så som hemsida och sociala medier. Bilderna kommer även att användas i visningsprodukter så som förstoringar och andra bildprodukter. Ett digitalt avtal kommer att skapas. 

Detta får du som tack för att jag får fota dig och använda bilderna i marknadsföring

Gratis fotografering

1 färdig redigerad digital bild

Hembakat Fika

Bildvisning i min studio

Det finns möjlighet att köpa till både fler digitala bilder och produkter om man önskar det.

VEM ÄR FOTOGRAFEN?

Självklart måste ni ju få en presentation av personen som gömmer sig bakom kameran också! Hej hej och välkommen hit – Linda Lövbrand heter jag.  Jag är nästan säker på att vi setts för. Kan du gissa vart? Som småbarnsförälder i Luleå misstänker jag att ni haft vägarna förbi stans bästa baby- och leksaksbutik. Det är nämligen så att jag jobbar där när jag inte fotograferar eller umgås med min familj. Så det kan mycket väl vara så att det var mig ni köpte barnvagnen medan bebis var i magen, första julklappen och kanske den kommande ettårspresenten.

Men vem är Linda Lövbrand då?  Jag är Övertorneåbon som 2013 testade vingarna och flyttade till Umeå – där jag landade i hela 7år. Innan vi mitt i pandemin (juli 2020) sålde huset och flyttade norrut. Och med vi menar jag såklart sambon Andreas och våra två barn Oliver 3år och Frida 1,5år. Just nu bygger vi hus i Luleå, vilket känns som att det tar en evigheters evighet. Men den som väntar på något gått väntar aldrig för länge? Eller hur var det nu?

3 fakta om mig:
Jag och sambon började dejta när MSN var poppis, det vill säga innan Tinder och alla andra nymodigheter fanns. Vi firade hela 11 år i februari

Jag skulle kunna äta godis i princip när som helst och vart som helst. Helst choklad!

Jag gillar inte kaffe, men vissa godis med kaffesmak slinker ner lite nu och då, typ ”löven”i paradisasken under julen.

Vill du veta mer om mig och hur FREDAGSJAPPEN egentligen föddes. Tänkte väl det…

 

@capturedmemoriesbylinda

Kom och häng med mig på Instagram - Bjuder på mammaliv, vardagskaos och massa tips!

5 snabba om mig:

Mitt namn är:
Linda Marie Lövbrand

Jag är så här gammal:

0

Jag bor i:
Luleå, med sambo och två barn.

Jag är uppvuxen i:
Övertorneå

Jag är duktig på:
Jobba för sent och shoppa