Nyföddfotograf i Luleå

Nyföddfotograf i Luleå

Är din Graviditet Snart Över?

De där nio månaderna som känns som en evighet börjar närma sig sitt slut, Även om den sista gravidmånaden absolut kan kännas som 9 månader så har du snart din bebis i dina armar.  Datumet ni väntar på, det där magiska BF-datumet kryper sig närmare. Och er lilla bebis är snart här. Det är en spännande tid som väntar – ni ska bli en familj – en tid med känslor överallt och kärleken till ert barn växer för varje dag som går. 

Men vet ni vad nyföddtiden är? Den är kort – väldigt kort och den där tiden i bebisbubblan den går fort – för fort!  Man tror inte riktigt det är sant – det som alla säger om att tiden går fort när man fått barn. Men jag kan garantera dig om att det är SANT! Innan du vet ordet om det är det har din lilla nyfödda bebis blivit ett busfrö som fyller ett år. DU kan inte stoppa tiden – men du kan föreviga den. Se till att fånga den där tiden när din bebis ryms på din under arm – den där tiden när bebisen är alldeles ny här i världen. Den där tiden när NI blev en familj! 

En nyföddfotografering passar bebisar mellan 10-21dagar.

Har du glömt att föreviga Gravidmagen? Boka en gravidfotografering innan den är borta! 

Visst vet du att jag även fotar gravida, och bokar du en gravidfotografering så får du alltid halva priset på din nyföddfotografering, så se till att även föreviga magen innan den är ett minneblott. 

Vad kan du förvänta dig? 

Vad kan du förvänta dig?

När du kommer till min studio för en nyföddfotografering möts du av en trygg och säker miljö för din nyfödda bebis. Då ditt barn kommer vara i blöja inlindat i filtar till stor del kommer jag ha värmt upp studion till lagom temperatur. För mig är det även otroligt viktigt att ni känner er trygga med att lämna ert barn i mina händer under fotograferingssessionen och självklart är jag utbildad i både säker hantering och posering av nyfödda bebisar. Du som förälder får om du vill luta dig tillbaka, njuta av att ha armarna fria och dricka en kopp varmt kaffe. Jag kommer att hojta om jag behöver ett handtag eller två. Jag tar hand om er bebis och skapar samtidigt magiska bilder på ert allt! 

Captured Memories By Linda - Fotograf Luleå

Gulligt

Finns det något gulligare än små nyfödda bebisar? Jo små nyfödda bebisar i hårband, gulliga mössor och inlindade i filtar. Du kommer få en sötchock jag lovar! 

Captured Memories By Linda - Fotograf Luleå
Säkert

När man hanterar nyfödda är säkerhet A och O både vad gäller hygien(Munskydd och handsprit är mina bästa vänner) men även i hantering. Därför har jag utbildat mig inom posering och säkerhet för nyfödda bebisar. 

Captured Memories By Linda - Fotograf Luleå

En Upplevelse

För mig är en fotografering så mycket mer än några klick på en kameran, det ska vara en fotoupplevelse från första kontakt till slutleverans. Där du och ditt barn är i fokus och får den upplevelse ni förtjänar. 

"....att lämna över vår nyfödda lilla skatt till henne under fotograferingen kändes både tryggt och säkert."

Vi kände oss otroligt trygga under fotograferingen med Linda. Hon bemötte oss på ett fantastiskt sätt redan från start så att lämna över vår nyfödda lilla skatt till henne under fotograferingen kändes både tryggt och säkert. Och trots att vår lilla tjej inte var på det bästa humöret behöll Linda lugnet och hjälpte till att både vagga och trösta henne.

– Martina Sandström

När ska vi boka?

Då Nyföddfotograferingen har blivit väldigt populärt hos mig och mina gravidkunder får förtur pga ”Ny bäbis”-paketet jag erbjuder. Det i kombination att jag endast ett begränsat antal tider i månaden – innerbär det att dessa bokas upp väldigt snabbt.
Att föreviga den där nyföddtiden är verkligen något speciellt. Det där lilla perfekta ansiktet(Oroa dig inte hormonprickar och likande trollas bort) och de små små fingrarna. Tiden då ert barn faktiskt ryms in i dina händer- Hur sjukt liten är hen inte egentligen? 

 Så för att säkerställa att just NI får föreviga er lilla nyfödda bebis hos mig är det säkrast att boka er tid redan under graviditeten. Du kan boka en tid redan när du fått ditt BF-datum för då har vi ett premilärtdatum att utgå ifrån. Det innebär att vi bokar in en premilinärtid ca 2 vecka efter BF. Du betalar en fotograferingsavgift och är därmed garanterad en nyföddfotografering hos mig. När bebisen sedan väljer att göra entré hör ni av er till mig och vi spikar ett datum för fotograferingen. Det innebär att jag är flexibel i mitt schema kring ert BF datum så att jag kan erbjuda en tid både innan och efter beroende på när bebisen väl är här.

Flytta bebisbubblan till min studio..

Den första tiden hemma kan vara väldigt omvälvande  – mycket känslor exakt överallt och den där baby blues som gör att tårarna rinner för allt och ingenting. Jag vet precis hur det är – och precis hur läskigt det kan vara att lämna det viktigaste man har i någon annans händer. Men glöm inte – Ditt barn är i trygga händer hos mig! ♡ Jag tar ditt barns säkerhet på största allvar – det är därför jag utbildat mig inom säker posering av nyfödda. 

Jag bjuder in er i min varma(anpassad temperatur till den nyfödda bebisen) och mysiga studio där ni kan passa på att hänga i soffan och göra ingenting medan jag tar hand om er lilla bebis och dessutom får ni magiskt fina bilder att titta tillbaka på. 

Studion är förberedd med olika stationer anpassade efter era önskemål – och allt sker med största säkerhetstänk för ert barn. Vissa bilder kan kräva lite stöd av föräldrarnas händer – som sedan trollas bort med hjälp av lite photoshop. Ert barn är det finaste ni har och självklart ska ni känna er trygga när ni besöker mig för en nyföddfotografering. 

Vad Ingår i En Nyföddfotografering? 

Vad ingår i en Nyföddfotografering?

Välkomstguide

I samband med din bokningsfaktura skickar jag även ut en fullspräckad välkomstguide som är proppad med tips inför er fotoupplevelse hos mig!  

Nyföddfotografering

I din bokning i ingår fotografering upp till 3h fotografering, då hinner vi både med fotografering, prat matpauser(och blöjbyten) ! Vi hinner med ensambilder på bebis, syskonbilder och familjebilder. 

Rekvisita

Jag har en hel väg med olika rekvisita och filtar m.m. som används under er fotografering. Jag har redan innan plockat fram ett arbetsflöde med variation på olika hinkar, sängar m.m. 

Personlig bildvisning

Under fotograferingen bokar vi även in en tid för bildvisning, denna sker i min studio(Eller via Zoom om ni kommer långväga). Det är här ni få se alla era bilder och köper till de digitala bilder eller produkter ni önskar,

Hembakat Fika

Frukt och fika, vad vore en fotoupplevelse utan det? Jag bjuder alltid på något hembakat* av mig under fotograferingen. 

* Vid vissa allergier är fikat inhandlat i samråd med er.

Vad Kostar En Nyföddfotografering?

Steg 1: Fotografering

En Nyföddfotografering hos Captured Memories By Linda kostar 1800kr. Det som ingår i fotograferingen är en fototid på upp till tre timmar, hembakat fik, rekvisita att låna(Ev klänning till mamman) och en bildvisning ca två vecka efter fotograferingen.  I själva fotograferingsavgiften på 1800kr ingår INTE digitala bilder eller produkter. Utan dessa köps till under din bildvisning enligt aktuell prislista. På så sätt betalar du endast för det du vill ha ♡

Steg 2: Bildvisning

Det är under bildvisningen du köper till de bilder och produkter du önskar efter fotograferingen. På så sätt betalar du bara för det bilder du faktiskt vill ha och i den variant du önskar – vare sig det är digitalt, album eller färdiga förstoringar att hänga på väggen.

Prisförslag

Digitala Bildpaket(Högupplöst och Webb)   Från 3600:-

Mindre bordsförstoringar inklusive husets ram från……850:- 

Väggförstoringar inklusive husets ram………..från 1250:-

Art Plate………från 1850:-
Laminerade och redo för väggen, monterad på MDF-skiva med kantlist i varfri färg.

Fotoalbum……..Från 4790-

Vad kostar en Nyföddfotografering?

Välkommen!

Är du ute efter fina  bilder på din nyfödda bebis har du hittat helt rätt. Linda heter jag och jobbar som Fotograf i Luleå. Ursprungligen en Tornedaling  från Övertorneå men lämnade boet 2013 för att testa mina egna vingar, mellanlandade i Umeå innan jag hittade HEM i Luleå. . 

Vem är fotografen? Jag känner ju igen dig! 
Det kan mycket väl vara så att vi har träffats förr, kanske har jag hjälp dig att välja barnvagn och babyskydd. Det är nämligen så att jag kombinerar mitt fotograferande med en anställning på Babyproffsen/Leklust i Luleå (”Better safe than Sorry”). 

Annars då, Tvåbarnsmamma så jag har både varit gravid och uppfostrat två barn, så jag vet till viss del vad du går igenom. (Alla graviditeter och barn är ju olika så att säga att jag VET vad du går igenom vore en lögn.) ’

Fotomässigt har jag varit aktiv sedan 2021 och blivit certifierad fotograf via Fotoakademin samt utbildad mig till nyföddfotograf – för att kunna erbjuda dig en säker och trygg fotografering. 

Jag undrar...

Jag är en fotograf bosatt i Luleå, och min studio ligger på Kronan. Som Övertorneåbo kan jag även erbjuda fotograferingar där med jämna mellanrum.

Jag rekommenderar att ni bokar er nyföddfotografering direkt ni vet att ni vill genomföra den hos mig – gärna redan under graviditeten.  Detta då jag erbjuder ett begränsat antal fotograferingar per månad för att även kunna vara flexibel vid eventuella ombokningar.

Hann du inte riktigt med och du sitter redan med din nyfödda i famnen – skicka en förfrågan bums. Kanske råkar en ombokning trilla in och jag har en ledig tid redan imorgon! 

När man bokar en nyföddfotografering i Luleå så sker fotograferingen i min studio som är förberedd för er lilla nyfödda bebis.  Vid överenskommelse kan vi även köra  lifestyle bilder hemma hos er om ni önskar det. Detta alternativ funkar om man vill genomföra fotograferingen i Övertorneå. 

Nyfödda bebisar kan både ha massor med hormonprickar, klösmärken och lite olika nyanser i huden. Allt detta jämnar jag till i Photoshop. 

Vaknar ni upp med snorig näsa eller kaskadspya på fotograferingsdagen så ombokar vi självklart till ett nytt datum när alla är friska och krya igen! Helt utan kostnad

Absolut, det är svintrist att ställa in något man sett framemot, men snoriga näsor blir aldrig bra på bild. SÅ denna regel gäller även om det inte är en pandemi. Friska och glada personer blir alltid bäst på bild!

Jag ombokar självklart även fotograferingen om jag blir sjuk, och meddelar alltid om någon i familjen är krasslig innan fotografering. 

Efter din bokning har du möjlighet att avboka fotograferingen inom 14dagar, efter det är bokningen bindande och bokningsfakturan är inte återbetalningsbar. Självklart är det alltid fri ombokning till ett annat tillfälle.

Ångerrätten gäller inte på beställda produkter eller digitala filer.

Faktura:
Fakturan skickas ut efter genomför fotografering, denna skickas från min enskilda firma -Captured Memories by linda/Linda  Lövbrand.
Betalningsvillkor är alltid 10dagar. Det finns även möjlighet att välja att betala med swish om man önskar det.

SJÄLVKLART, jag anser att det är så otroligt viktigt att föreviga hela familjen på bild tillsammans. Det brukar inte hända allt för ofta, därför får man alltid ta det hos mig- helt oberoende vilken fotografering man valt. När jag fotograferar brukar jag även fota  syskonbilder och enskilda bilder på syskon om önskas.

Men inte kan ju vi fotograferas, mitt barn är aldrig still. Och vet du vad? Det är precis så det ska vara – barn måste få röra på sig! Ditt barn upptäcker just nu världen och hur ska man kunna göra det från endast en plats? Jag har valt att fotografera barn, just för att man aldrig vet vad man har att vänta sig innan vi kör igång. Och dessutom kan humöret totalvända på några sekunder. Jag älskar utmaningar och att charma era små älsklingar. Den där klumpen i magen när ni fått på er alla kläder, vrider om nyckeln i låste och ska lämna hemmet. Jag vet precis hur det känns, jag har två barn själv och tankarna smyger sig på: ”Tänk om mitt barn inte sköter sig?” ”Tänk om mitt barn inte sitter still?” Och värre blir det när vi ska till fotografen, för vi lyckas aldrig ta osuddiga bilder på vårt barn. Jag vet, för jag har själv stått där halvsvettig innan en fotografering.

Det är okej att ditt barn inte vill sitta still, det är okej att ditt barn inte vill göra saker. Det är okej. Jag anpassar alltid fotograferingen efter barnet. Mitt bästa tips till dig som förälder – Stressa INTE – för ditt barn känner av det. Lämna över det till mig och lita på att jag kan det jag jobbar med. Att skapa naturliga och lekfulla bilder på din ettåring! Och vet du vad, skulle det vara så att vi valt helt fel dag för fotograferingen och barnet sätter sig på tvären  – är det inga problem alls. Vi bokar helt enkelt om fotograferingen till en annan dag, helt kostnadsfritt såklart!

Det är ingen hemligthet att det ni har på er påverkar slutresultatet på bilderna. Några snabba tips är att ha naturliga och tidlösa kläder- gärna enfärgat/småmönstat. Undvik plagg messtora tyck och mönster.

Ska ni ta familjebilder är det väldigt fint att matcha varandra i färger, men roligt att varierar lite på nyanser och material för att skapa mer djup i bilderna.

Självklart tar jag hänsyn till om ni är okej med att jag delar bilder på er i mina sociala medier. Det är faktiskt så att ni får får godkänna eller inte godkänna att jag delar bilder under er fotografering.

Om det blir förhinder så att ni måste omboka fotograferingen av någon andledning. Meddela mig detta snarast genom att skicka ett sms, mail eller lyft luren och slå mig en signal så löser vi det. Om det är pga sjukdom så kan man omboka så sent som under fotodagen..

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

@capturedmemoriesbylinda

Häng med på mammaliv, vardagskaos och tips! Följ mig på instagram

Men nu är bebisen hungrig - och där kom det bajs!

En nyfödd fotografering beräknas ta ca 3h men då små bebisar är oförutsägbara vad gäller det mesta så bokar jag aldrig in mig så att jag har en tid att passa efteråt. Jag har även anpassat tiden för fotografering så att det ska finnas gott om tid att ta små pauser för att byta både bajsblöja och matpauser. Jag vet precis hur små nyfödda bebisar kan vara, har själv haft två stycken- så känn dig inte stressad om vi måste ta pauser lite då och då, eller om bebisen inte vill ligga ensam. Jag lovar att vi kommer få fina bilder på er nyfödda bebis och er tillsammans ändå! Bajsolyckor är nästan att räkna med så tänk på att extra ombyte är att rekommendera till samtliga personer,

Du betalar bara för det du vill ha.....

Vissa vill bara köpa förstoringar medan andra endast vill ha digitala bilder – därför har jag valt att dela upp det så att du endast betalar för det du vill ha…därför betalar du för endast fotograferingen och sedan köper du till de digitala bilder och produkter som du önskar. 

Detta ingår i din fotograferigen:

♡ VÄLKOMSTGUIDE. 
♡ FOTOGRAFERING  UPP TILL 3 TIMMAR
♡ LÅN AV KLÄDER OCH REKVISITA.
♡ PERSONLIG BILDVISNING
♡ EN FOTOUPPLEVELSE SOM GER MINNEN FÖR LIVET

Pris: 1 800kr

I priset ingår inte digitala bilder eller produkter.
När vi har kommit överrens om ett premilinärt fotodatum skickas en bokningsfaktura till dig, med betaltid 10dagar. Denna ska betalas för att bekräfta din Nyföddfotografering. 

PRISFÖRSLAG: 5 DIGITALA BILDER 3600KR (TOTALT: 5200kr) 
Här hittar du fler prisförslag på produkter och digitala bilder

Senast på instagram
2023 års sista smash the cake stod Liam för 🎂
Får ofta frågor om denna bil under fotograferingarna, att den ser väldigt retro ut - sanningen är faktiskt så att den är alldeles ny från Jollyroom 😆

#ettårsfotografering #smashthecake #fotografluleå #fotografnorrbotten #luleå
Välkommen 2024 - nu tar jag några dagar helt ledigt innan jag kör igång med årets första fotograferingar på onsdag igen 📸🤎
Tack 2023 🌟 Önskar alla era fina bilder skulle rymmas i en reel men här kommer några bilder från året som gått - nyfödda,  bebisar, gravida,  tårtkladdiga ettåringar och bröllop 🥰🤎
Tack alla ni för ett fint 2023 🌟För att jag fått hänga med er här och för att ni valt att stå framför min kamera 🤎 2023 som bestått av både glädje och sorg, de största punkterna var att min farmor lämnade oss och att Melker kom och gjorde vår familj komplett - den sista pusselbiten 🤎 

Hoppas du får ett fint avslut på 2023 och ett härligt 2024 att se framemot🌟 

Gott nytt år 🌟

#fotografluleå #luleå #fotografnorrbotten #fotograf #gottnyttår
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.