Minisession - Fotografering i Luleå

Vad är en minisession?

Nu kanske du sitter och funderar, vad är en minisession egentligen? Jo det ska jag tala om för dig! Det är nämligen en helt vanlig fotografering hos mig, fast i miniformat! Det vill säga vi fotar under kortare tid och hinner därmed inte med lika många olika varianter samt variation på bilder som vid en full-fotosession(60-90minuter). En minisession passar inte för Nyföddfotografering utan rekommenderat är att barnet är över 3 månader när fotograferingen äger rum.

Vem kan fotas?

Denna fotografering riktar sig egentligen till alla, förutom nyfödda. Kanske är du gravid och få magen förevigad, kanske har du en bebis du inte hunnit fota än..eller kanske en blivande ettåring där hemma. Kanske är det så att du inte har barn alls utan endast vill ta mysiga parbilder med din partner, eller kanske vill du köra en powerfotografering med fokus på DIG! 

Den 10 mars är det dags för årets minisession!

Med påsken runt hörnet kommer det att finnas en station med påskägg i pasteller, men det är absolut inget måste att fota påskbilder under fotografering. Utan kanske vill du ha bilder mot en enfärgad bakgrund eller kanske är du sugen på min lite mer bohemiska hörna med en magsikt påfågel stol? Eller önskar du kanske ballonger för den blivande ettåringen? 

Vad ingår i minisession?

Detta ingår i fotograferingsumman:

♡ 20 min fotografering
♡ En mysig stund tillsammans
♡ 1 digital bild högupplöst och webbanpassat
♡ Fika

Pris: 1000kr

Såhär går det till...

Studion Kommer stå redo utifrån ert önskade tema, är det parfotografering,
gravid, bebis, påsk eller kalastema. Sedan kör vi igång och fotar. Studion är bokad för er i 20minuter ink fika. När fotograferingen är klar, och jag hunnit gå igenom bilderna skickas ett digitalt urval där ni väljer den bilden som ingåt samt har möjlighet till att köpa till fler bilder och
produkter finns och detta sker utifrån aktuell prislista(bifogat i
bekräftelsemailet ni mottar vid reservation av tid).

 

Bokningsvillkor

 

 

♡ Det finns endast fyra lediga tider den 10 mars.

♡ Tiden ni önskar reserveras i 48h och bekräftas efter mottagen swishbetalning.

♡ Bokad och bekräftad tid meddelas av fotografen genom ett bkräftelsemail samt kvitto på mottagen betalning.

♡ Ett urvalsgalleri där ni väljer önskad bild skickas till din mail och ligger öppen i 3 dagar.(Inga bilder får printscreenas eller kopieras på något sätt.)

♡ Om ni får förhinder eller blir sjuka, byts tiden ut mot ett presentkort(värd 1000kr) hos mig som är giltigt i 12 månader från det egentliga fotograferingsdatumet. 

♡ Om fotografen blir sjuk erbjuds du ett reservdatum för fotograferingen.