Minisessions Morsdag

Morsdag närmar sig med stormsteg och rätt många brukar dela en bild på sig och barnen på morsdag. Måste du precis som jag scrolla långt, väldigt lååångt bak i kamerarullen för att hitta en bild på dig och dina små? Men inte iår, nu är det nämligen så att jag bjuder in DIG på en morsdagsfotografering med dina barn som sker innan Morsdag så att DU får bilderna levererade i din e-mailinkorg och redo att publiceras den 28 maj när morsdag äger rum. 

Det enda som behövs är...30minuter av din tid.

30minuter av din tid. Du och dina barn besöker mig i min studio under 30minuter, där vi kör ca 15minuter effektiv fotografering. Men ni är välkomna under 30 minuter för att hinna äta lite hembakat fika och eventuellt låna någon av alla fina klänningar som ingår i min lånegarderob. Jag har även en lånegarderob för de små, från storlek 50-86. 

Alltid hembakat fika

Precis som alltid när man bokar en fotografering hos mig så bjuder jag på något hembakat i fika väg. Det spelar ingen roll om det är en nyföddfotografering på under tre timmar eller en minisession på 15minuter så kan du räkna med att det finns något gott att smaska på. 

Boka in den...17 maj i kalendern!

Jag bjuder in till morsdagsfotografering i min studio(Kronan H3, Luleå)  Onsdagen den 17 maj – med ett begränsat antal fotograferingar där du kan föreviga dig och dina barn. 

Mamma och jag - Vad ingår?

♡ VÄLKOMSTGUIDE. 
♡ 30 MINUTER STUDIOTID VARAV FOTOGRAFERING 15MINUTER – OMBYTE/FIKA 15MIN
♡ LÅN AV ETT OMBYTE
♡ PERSONLIGT URVALSGALLERI
♡ DIN FAVORITBILD I HÖGUPPLÖST OCH WEBBANPASSAT FORMAT

Pris: 1250kr

När din bokning är bekräftad skickas en faktura för fotograferingen – denna ska vara betald innan fotograferingen sker. Skulle ni råka bli sjuka så får ni ett presentkort motsvarande beloppet.

Morsdagsfotografering 17 maj