Julfotografering på Kronan i Luleå

Öppen spis, pepparkakor och julmusik – vad passar bättre än julmys på kronan redan i Oktoner? Innan decembers julmys nått våra hem bjuder jag in dig till min studio för julfotografering och julmys. Under 20 minuter kör vi fotografering på ditt barn och/eller familjen i min studio som är pyntad inför julen. 

Detta ingår i din julfotografeing:  
♡ 20 min fotografering – Två stationer! 
♡ 8st utskrivna julkort
♡ En mysig stund tillsammans
♡ 1 digital bild  –  Den ni valt på julkortet
♡ Julfika 

Pris: 1190kr

Nytt för 2023....

.....två olika fotostationer!

Nytt för 2023 kommer vara att fotostudion står redo med två olika fotostationer där den ena är julpyntad redo för julmys mitt i oktober – och fixa julkorten till släkten. Medan den andra kommer att vara en clean station där tidlösa porträtt kan tas både enskilda och på familjen. 

Bokningsförfrågan Julfotografering 2022

♡ Det finns två datum att välja mellan, Onsdag den 4 oktober eller Lördag den 7 Oktober. 
♡ Tiden ni fyller i är ett önskemål – först till kvarn gäller.
♡ Bokningen är bekräftad och din fotograferingstid är reserverad när betalningen är genomförd. Efter överenskommet datum och tid skickas en faktura ut med betaltiden 10dagar. Observera om du bokar en sista minuten tid ska fakturan vara betald senast två dagar INNAN fotograferingen äger rum. 
♡ Bokad och bekräftad tid meddelas av fotografen.
♡ Om ni får förhinder eller blir sjuka, byts tiden ut mot ett presentkort(värd 1190kr) hos mig som är giltigt i 12 månader från det egentliga fotograferingsdatumet. 
♡ Om fotografen blir sjuk erbjuds du ett reservdatum för fotograferingen. Skulle det vara att lillebror gör entre tidigare än beräknat ser vi över att boka en tid närmare jul.