Gravidfotograf i Luleå

Under ditt hjärta slår ditt barns hjärta!

För det första – stort stort grattis till din Graviditet! Vilken resa ni går igenom just nu – tänk att ni ska bli en till i familjen! Just nu delar du och ditt barn kropp – dina hjärtslag gör barnet lugnt och redan nu har ni byggt upp ett starkt band. Tänk att man kan känna ett sånt starkt band till någon man aldrig träffat. Ett band som kommer följa er genom livet. Att bli gravid kan vara en lång resa i sig – innan det där plusset på stickan visar sig. Ett plus som förvandlas till fladder i magen och till slut riktiga karatekickar på Kissblåsan. Det är en ära att få vara gravid – något man inte ska ta förgivet. Men samtidigt så kan det känns tufft – väldigt tufft. Hormoner som svajar fram och tillbaka – en längtan som plötsligt blandas med rädsla och glädje. Och oj vad din kropp ändras –  i takt med att livmodern växer så det knakar ömmar även de växande bröst i kapp. Men glöm inte att du är både vacker och stark just och precis nu! Medan du skapar ditt barn – du kanske inte ser det själv med det gör alla andra! 

Genom att boka en gravidfotografering så fångar vi just detta på bild – hur vacker och stark du är medan ditt barn skapar det viktigaste som finns – ditt barn. Men vi fångar och förevigar framförallt kärleken till ditt ofödda barn. Självklart får stolta blivande syskon och parnter också vara med vid fotograferingen och du kan välja att fotas i min studio eller utomhus. Dessutom har jag fina gravidklänningar du får låna under fotograferingen. 

Visst vet du att jag är utbildad nyföddfotograf? När du bokar en gravidfotografering hos mig får du alltid 50% på din nyföddfotografering!

Avlsappnad Gravidfotografering i Luleå

Rolig

Visste du att en gravidfotografering kan vara rolig?
Det behöver inte alls vara sådär jobbigt och stelt som man tänker att en fotografering ska vara(skolfoton). När du bokar en gravidfotografering hos mig kan du räkna med att vi kommer att ha en rolig stund där fokusen ligger på dagens huvudperson, dig. Jag kommer att fånga hur stark och vacker du är just nu. Jag kommer att fånga kärleken mellan dig och ditt ofödda barn.  Du kanske inte ser hur stark och vacker du är just nu, men när du ser tillbaka på bilderna när du har ditt barn i dina armar så kommer även du se det! !

Avlsappnad Gravidfotografering i Luleå

Avslappnad

Under din gravidfotograferingen kommer du bli förvånad över hur avslappnad du känner dig framför kameran. För jag vet precis hur det känns när man ställer sig framför linsen. Och tankarna börjar snurra ”Hjälp, hur ler man egentligen och vart ska jag gömma händerna?” Men du kan vara helt lugn,  jag kommer att guide dig genom olika poser och göra allt jag kan för att ni ska känna er bekväma framför kameran och ja till och med ha roligt samtidigt! ”Men va Linda, går det?” Tänker du nu, jajamän – låt mig visa det! 

Fotograf Luleå - Gravidfotografering

Lyxig

En gravidfotografering ska vara en lyxig upplevelse. För vem drömmer inte om en lyxig stund under sin graviditet? Du får tillgång till min online garderob med magiska klänningar – inte för att du behöver det. Du är precis lika vacker utan klänningarna. Men att få dra på sig en lyxig gravidklänning är en del av upplevelsen. Dessutom kommer jag kommer att finnas där för dig hela vägen, från första mail till slutleverans, och vill du följer jag även ditt barn sedan. Tillsammans kommer vi att skapa en magisk stund för er! 

Fina ord efter fotograferingen:

”Tusen tack Linda för att du hjälpte oss att föreviga denna graviditet och uppmuntrade oss att fotas utomhus trots vinter och kyla. Vi är så nöjda med fotograferingen och alla fina bilder och kan varmt rekommendera andra att fota sig hos dig ♡
– Sofia Lundberg

Vad ingår i en gravidfotografering?

Välkomstguide

I samband med din bokningsfaktura kommer även en fullspräckad välkomstguide som är proppad med tips inför er fotoupplevelse hos mig! 

Gravidfotografering

I din bokning i ingår fotografering upp till 60minuter – där vi hinner med två ombyten. Antingen som ni lånar av mig eller om ni vill ha något eget.

2st Låneklänningar

I samband med välkomstguiden får du även tillgång till min digitala garderob där du hittar ett urval klänningar att låna under fotograferingen. 

Personlig bildvising

Under fotograferingen bokar vi även in en tid för bildvisning, denna sker i min studio(Eller via Zoom om ni kommer långväga). Det är här ni få se alla era bilder.  

Hembakat fika

Frukt och fika, vad vore en fotoupplevelse utan det? Fikat jag bjuder på är hembakat* av mig. 

* Vid vissa allergier är fikat inhandlat i samråd med er.

Vad kostar det?

En gravidfotografering hos Captured Memories By Linda kostar 1200kr. Det som ingår i fotograferingen är upp till en timmes fotografering, hembakat fika och klänningar att låna och en bildvisning ca en vecka efter fotograferingen. Du väljer själv om du vill genomföra din gravidfotografering i min studio på Kronan H3 eller utomhus. Har du svår att välja kan vi köra både utomhus och i studion. I själva fotograferingsavgiften på 1200kr ingår INTE digitala bilder eller produkter. Utan dessa köps till under din bildvisning enligt aktuell prislista. På så sätt betalar du endast för det du vill ha  ♡. Här hittar du prisförslag på produkter och digitala bilder.

Studiogalleri

Utomhusgalleri

Välkommen till Captured Memories By Linda!

Jag är nästan säker på att vi setts förr? Eller hur? Kan du gissa vart? På babyproffsen/Leklust i Luleå såklart! Det är nämligen så att jag även jobbar där – så det kan mycket väl vara så att du köpte barnvagnen, bilstolen eller första julklappen av mig. Kanske att du även inhandlar den kommande ettårspresenten av mig? 

Linda Lövbrand heter jag, Övertorneåbon som testade vingarna 2013 och landade i Umeå i hela sju år. Medan världen var upp och ner mitt i en pandemi bestämde vi oss för att kasta om det hela lite mer genom att sälja huset och flytta till Luleå(Sommaren 2020). Sedan dess har vi hunnit med hela 3 flyttar och nu väntar vi tålmodigt på vårt husbygge. Med vi menar jag såklart min gubbe(sedan 12år tillbaka) Andreas och våra två busar Oliver(2018) och Frida(2020)

Vill du veta mer om mig – och hur FREDAGSJAPPEN egentligen föddes? 

Jag ångrar att jag inte såg det då....

Jag tänkte skriva att jag vet vad du går igenom – men det gör jag absolut inte. Trots att jag varit gravid två gånger. För alla graviditeter är helt olika – så var det iaf för mig. Men vet du vad som är gemensamt för alla graviditeter? Oavsett om du kanske inte känner det nu, med alla hormoner åt alla håll och kanter och en kropp i ständig för ändring. Så är din graviditet värd att förevigas – den är värd att minnas. Ingen kommer se dina hormoner på bilden utan det enda som syns är kärleken du har till ditt ofödda barn. Kom ihåg Din graviditet är värd att förevigas!  ♡

Jag ångrar att inte jag såg mina graviditeter som värda att förevigas när jag var gravid! 

Älskar du att gotta ner dig i andras graviditeter? Här kan du läsa mer om mina graviditeter med barnen. 

 

Jag undrar...

Jag är en fotograf bosatt i Luleå, och min studio ligger på Kronan(Ni hittar mig på Kaserngatan 3 – Kronan H3) . Men som utflyttad Övertorneåbo kan jag även erbjuda fotograferingar hemma i byn vid överenskommelse och du kan alltid skicka en förfrågan i förväg så skriver jag upp dig på listan för förhandstider när en tripp väntar! 

Jag rekommenderar att ni bokar er gravidfotografering direkt ni vet att ni vill genomföra den hos mig. Detta då jag erbjuder ett begränsat antal fotograferingar per månad för att jag ska  kunna vara flexibel vid eventuella ombokningar.

Hann du inte riktigt med och BF är snart här. Och du är rädd att du ångrar dig om du inte förevigar magen?
Tveka inte att slänga in en förfrågan ändå, har du tur kanske jag kan trolla fram en tid redan imorgon! Ombokningar är vanligt i dessa tider. 

När du bokar en gravidfotografering hos mig ingår det två ombyten som du får välja från min online garderob innan fotograferingen. Så du behöver inte fundera vad du ska ha på dig.

Det är ingen hemlighet att kläderna på bilderna påverkar slutresultatet så om ni ska ta partner/familjebilder rekommenderar jag att ni utgår från de klänningar du väljer när ni plockar fram familjens kläder. Rekommenderat är att köra på naturliga/ljusa färger som antingen är enfärgat eller små mönstrat. Plagg som går i ton i ton med varandra är fint.  Undvik starka färger och stora tryck/mönster.

När man bokar en Gravidfotografering i Luleå så kan man välja mellan att besöka min studio på kronan eller att vara utomhus. Utomhusbilderna blir på noga utvalda ställen anpassat efter årstid och tid. Vid vissa tillfällen kan man även välja att boka fotografering i Övertorneå. I Övertorneå finns möjlighet till utomhusbilder eller lifestyle bilder hemma hos er.

1. Kontakt 

Scrolla igenom hemsidan, bilder och info – är det denna typ av gravidfotografering och bildstil ni vill föreviga gravidmagen genom? Då kan du längst ner på denna sida skicka in en bokningsförfrågan – där du fyller i de uppgifter som behövs. Bland annat när den lilla är beräknad att anlända. Inga lediga tider den månaden? Hör av dig ändå, i dessa tider är ombokningar vanligt. 

Jag återkommer till dig inom två arbetsdagar.

2. Bokning

När vi har hittat ett datum som passar  skickar jag över en bokningsfaktura på 800kr och när denna är betald garanteras din bokning. Självklart räknas denna summa sedan bort från slutfakturan. Skulle förhinder uppstå ombokar vi tiden till ett annat tillfälle.

När bokningen är bekräftad(Bokningsfakturan betald) så börjar din fotoupplevelse på riktigt. Det första som händer är att en välkomstguide landar i din inkorg ♡

3. Vad händer sen? 

Vi kommer att ha kontakt fram tills fotodagen och vi går igenom olika val ni kan göra. T.ex. vart ni vill fotas – Ni kan antingen välja utomhusfotografering – på noga utvalda fotoplatser i Luleå – eller i min fotostudio som ni hittar på Kronan, H3. Önskar du kanske en lyxig blomkrans som matchar klänningen? Som du hittar i min onlinegarderob. 

4. Äntligen fotodag
Äntligen är det dags för er gravidfotografering!  Vi möts på överenskommen plats, jag bekantar mig först med eventuella barn och går igenom lite frågor och funderingar innan vi kör igång fotografering. Jag kommer att guida er genom hela fotograferingen så ni kan vara helt lugna – om jag inte säger något så gör ni precis rätt just då ! Självklart hinner vi fylla magen med lite hembakat fika också! 

5. När får vi se bilderna? 

Förhoppningsvis kan ni får er en liten sneak peek redan samma kväll eller dagen efter, men ert personliga urvalsgalleri med gravidbilder levereras inom 14dagar. Där kan ni i lugn och ro välja ut era favoriter bland ett urval på 20-30bilder – självklart finns det ett noga utvalt sortiment av fotoprodukter att välja mellan också. 

Fakturan för resterande del av fotoavgiften skickas ut efter fotograferingen – med en betaltid på 10dagar. Självklart kan man betala den direkt på plats via Swish också. 

Vaknar du upp med ett gravidillamående eller foglossning så är det bara du hör av dig så bokar vi om. Eller om ni vaknar upp snoriga. Erbjuder ombokning helt utan kostnad

Då jag träffar mycket små bebisar och gravida  SÅ gäller denna även om det inte är en pandemi. Friska och glada personer blir alltid bäst på bild!

Jag ombokar även fotograferingen om jag blir sjuk, och meddelar alltid om någon i familjen är krasslig innan fotografering.

Efter din bokning har du möjlighet att avboka fotograferingen inom 14dagar, efter det är bokningen bindande och bokningsfakturan är inte längre återbetalningsbar. Självklart är det alltid fri ombokning till ett annat tillfälle om det behövs.

Ångerrätten gäller inte på beställda produkter eller digitala filer. Dessa köps separat och ingår inte i fotograferingsavgiften. 

Faktura:
Fakturan skickas ut efter genomför fotografering, denna skickas från min enskilda firma -Captured Memories by linda/Linda  Lövbrand.
Betalningsvillkor är alltid 10dagar. Det finns även möjlighet att välja att betala med swish om man hellre önskar det.

SJÄLVKLART får ni ha med hela familjen till fotograferingen, jag anser att det är så otroligt viktigt att föreviga hela familjen på bild tillsammans. Det brukar ju inte hända allt för ofta, så därför får man alltid ta dessa hos mig oavsett vilken typ av fotografering ni valt. När jag fotograferar brukar jag även fota syskonbilder och enskilda bilder på syskon om så önskas.

Men inte kan ju vi fotograferas, mitt barn är aldrig still. Och vet du vad? Det är precis så det ska vara – barn måste få röra på sig! Ditt barn upptäcker just nu världen och hur ska man kunna göra det från endast en plats? Det går ju inte!  Jag har valt att fotografera barn, just för att man aldrig vet vad man har att vänta sig innan vi kör igång. Och dessutom kan humöret totalvända på några sekunder. Jag älskar utmaningar och att charma era små älsklingar. Den där klumpen i magen ni har när ni fått på er alla kläder, vrider om nyckeln i låste och ska lämna hemmet. Jag vet precis hur det känns, jag har två barn själv och tankarna smyger sig på: ”Tänk om mitt barn inte sköter sig?” ”Tänk om mitt barn inte sitter still?” Och värre blir det när vi ska till fotografen, för vi lyckas ju aldrig ta osuddiga bilder på vårt barn. Jag vet precis hur det känns, för jag har själv stått där halvsvettig innan en fotografering.

Men vet du vad, det kommer gå bra! Det är okej att ditt barn inte vill sitta still, det är okej att ditt barn inte vill göra saker. Det är okej. Jag anpassar alltid fotograferingen efter barnet. Mitt bästa tips till dig som förälder – Stressa INTE – för ditt barn känner av det. Lämna över det till mig och lita på att jag kan det jag jobbar med. Att skapa naturliga och lekfulla bilder på din ettåring! Och vet du vad, skulle det vara så att vi valt helt fel dag för fotograferingen och barnet sätter sig på tvären  – är det inga problem alls. Vi bokar helt enkelt om fotograferingen till en annan dag, helt kostnadsfritt såklart!

Att fota barn är alltid spännande, man vet aldrig vad man har att vänta sig. Och barns humör kan variera från en sekund till en annan. Skulle det vara så att barnet sätter sig på tvären och totalvägrar så erbjuder jag en ombokad tid helt utan kostnad.

Och vem är inte det? Hand upp även här! (Hej skolfoto-känslan). Men att boka en fotografering hos mig blir en helt annan upplevelse, jag kommer göra allt i min makt för att du kommer att känna dig avslappnad och ha en trevlig stund trots att kameran är med! Jag förstår att det kanske inte känns superlockande att ställa sig framför kameran när man kanske inte ens känner igen sig själv med alla hormoner i kroppen och det känns som att varje kroppsdel växer varje sekund. Men jag lovar dig, du kommer inte att ångra din gravidfotografering! Under en fotografering hos mig kommer vi att föreviga denna tid, tiden just nu -då du och din kropp är så starka att ni klarar av att bära och utveckla en liten människa- din lilla bebis- ditt allt. Och det om något är värt att fotograferas, förevigas och minnas. För tro mig även om det kanske är svårt att föreställa sig det nu så kommer du att ha glömt bort hur det var att vara gravid. Du kommer sakna de små sparkarna du brukade känna i magen när din älskling väl är här!

Det är ingen hemligthet att det ni har på er påverkar slutresultatet på bilderna. Några snabba tips är att ha naturliga och tidlösa kläder- gärna enfärgat/småmönstat. Undvik plagg messtora tyck och mönster.

Ska ni ta familjebilder är det väldigt fint att matcha varandra i färger, men roligt att varierar lite på nyanser och material för att skapa mer djup i bilderna.

Självklart tar jag hänsyn till om ni är okej med att jag delar bilder på er i mina sociala medier. Det är faktiskt så att ni innan fotografering får ett avtal där ni bland annat får godkänna om jag får dela bilder på er eller inte. 

Om det blir förhinder så att ni måste omboka fotograferingen av någon andledning. Meddela mig detta snarast genom att skicka ett sms, mail eller lyft luren och slå mig en signal så löser vi det. Om det är pga sjukdom så kan man omboka så sent som under fotodagen.

DU når mig på 073-0563096. 

Kan man fotas utomhus året om?

Vår

Våren uppe i norr är långt i från körsbärsblommor och gröna knoppar. Men det går absolut att hitta fina fotoplatser även under våren här. Sommaren gör sig påmind att den är påväg och vissa dagar är varmare. 

Sommar

Sena magiska sommarkvällar, solen är stark dagtid och för att få de absolut finaste bilderna brukar jag rekommendera en senare tid för fånga gravidmagen under det fina ”golden hour”-ljust 

Höst

Hösten med alla magiska färger, golden hour sker tidigare på dagen och man kan ännu känna glimtar av sommarvärmen vissa kvällar. Även här har jag med mig värmade dricka och värmekuddar. 

Vinter

Här uppe i norr är vintern ofta, men om ni önskar går det absolut att genomföra en fotografering även då. Jag kombinerar alltid studio och utomhus vintertid då det trots varmt och dricka, värmekuddar och filtar blir kallt efter ett tag. 

En upplevelse som ger minnen för livet

Att gå till en fotograf ska vara så mycket mer än några klick på kameran och ett bildgalleri(tänk skolfoto). En fotografering ska vara en upplevelse, något man ser framemot. Så hos mig får man inte bara en fotografering utan jag jobbar starkt med att ge er en fotoupplevelse. Hejdå, stela poser och hej till naturligt fina och avslappnade bilder på dig när du bär ditt barn. Bilder som visar hur stark du är. En gravidfotografering hos Captured memories by Linda innebär förutom massa fina bilder, även gott fika(där något alltid är hembakat*) och en mysig stund med hela familjenEn fotoupplevelse ni sent kommer att glömma, jag kommer att finnas där för dig från bokningsbekräftelse ända till slutleverans – med både tips och råd.

*Reserverar mig vid att vid vissa allergier inte kunna erbjuda hembakat, då det går över min kunskap. Och jag hellre tar det säkra för det osäkra när det handlar om allergier – så då köper jag något som vi kommer överens om

Du betalar bara för det du vill ha.....

Vissa vill bara köpa förstoringar medan andra endast vill ha digitala bilder – därför har jag valt att dela upp det så att du endast betalar för det du vill ha…därför betalar du för endast fotograferingen och sedan köper du till de digitala bilder och produkter som du önskar. 

Detta ingår i din fotograferigen:

♡ VÄLKOMSTGUIDE. 
♡ FOTOGRAFERING  60minuter
♡ lån av två klänningar
♡ PERSONLIg bildvisning
♡ EN FOTOUPPLEVELSE SOM GER MINNEN FÖR LIVET

Pris: 1200kr

i priset ingår inte digitala bilder eller produkter.
NÄR VI HAR KOMMIT ÖVERENS OM FOTODATUM SKICKAS EN BOKNINGSFAKTURA PÅ 1200KR TILL DIG.

PRISFÖRSLAG: 5 DIGITALA BILDER 3600KR (TOTALT: 4800kr) 
Här hittar du fler prisförslag på produkter och digitala bilder.

Fina ord efter fotograferingen:

”… fick oss att känna oss avslappnade och bekväma framför kameran för första gången ihop….”​​

”Rekommenderar varmt Linda. Hon är en lättsam tjej som fick oss att känna oss avslappnade och bekväma framför kameran för första gången ihop. Tusen tack för jätte fina bilder! Vi är mycket nöjda med resultatet.”
– Lisa Liikamaa

Visst vet du att jag är utbildad nyföddfotograf ?

När du bokar en Gravidfotografering hos mig får du Alltid -50% på din nyföddfotografering! 

Lediga tider Gravidfotografering

December
FULLBOKAD
Januari
3 lediga tider
Februari
3 lediga tider
Mars
2 lediga tider
April
2 lediga tider
Maj
4 lediga tider
Juni
1 ledig tid

Bokningsförfrågan - Gravidfotografering i Luleå

Senast på instagram
När man nattar barnen och vaknar mitt i natten av att man somnat gott bredvid dem, det var den kvällen det 🥰 

Någon som känner igen sig?
Kommentera med 🙋‍♀️

#fotografluleå #luleå #gravidfotograf #gravidfotograferingluleå
Vad är en bildvisning? 🤎 

En bildvisning är när ni efter er fotografering(ca en vecka) kommer in till studion igen och väljer ut de bilder och produkter ni önskar att köpa. Medan vi går igenom alla fina bilder bjuder jag på kaffe/saft och fika

Vi bokar in en tid på 90minuter så att du i lugn och ro hinner kika igenom bilderna. Skulle det vara att du åkt långväga för att fotograferas av mig kan bildvisningen även ske digitalt via Zoom 🤎 

#fotografluleå #bildvising #familjebilder #mammajag #nyfödd #nyföddfotografering #newborn #bf2023
En ledig helg väntar(förutom några bildvisningar på söndag) men imorgon blir det en ledig dag med barnen då vi bland annat ska på biopremiär med Olivers Gudmor. 🥰🤎 

Har ni på planer för helgen? 

#baby #barn #bebisfotograf #barnfotograf #fotografluleå #luleå #syskonfotografering #syskonbilder
I väntan på ett lillasyskon kan man använda magen som bilväg 🤣 

Jag har fått träffa så många fina blivande mammor och pappor senaste tiden. Blivande föräldrar som valt att boka i nyföddfotografering efteråt också 👶🏼🥰 

Jag ångrar såååå att jag inte fotade gravidbilder när mina kids gottade sig i min mage 😭 

Nu är jag nyfiken, tog du gravidbilder när du väntade barn? 🤰 

#gravidfotografluleå #gravidfotogtafering #gravid #bf2023 #fotografluleå #luleå
När ens storebror har fyra tassar 🐾

#bebisfotograferingluleå #barnfotografluleå #luleå #fotografluleå #ettårsfotografluleå #ettår #oneyearold