Gravidfotograf i Luleå

Gravidfotograf i Luleå

Under ditt hjärta slår ditt barnshjärta

För det första – Stort Stort grattis till din Graviditet! Vilken resa ni går igenom just nu – tänk att ni ska bli en till i familjen! Dina hjärtslag gör barnet lugnt och redan nu har ni byggt upp ett starkt band. Tänk att man kan känna ett sånt starkt band till någon man aldrig träffat. Ett band som kommer följa er genom livet. Det du går igenom just nu, en graviditet, är inget man ska ta förgivet, kanske tog det ett tag innan den där stickan visade ett plus, eller kanske dök det upp helt oväntat.

En graviditet kan också vara tuff, med hormoner som svajar, karatekickar på kissblåsan och en enorm längtan som kanske även blandas med både glädje och rädsla. Med en kropp under förändring med onda växande bröst i takt med livmodern kan det vara lätt att glömma bort hur vacker just du är. Även om du kanske inte ser hur stark och vacker du är just nu, så gör vi det. Och det kommer du också se sen när du har din skatt i dina armar. Tänk att din kropp skapade ditt barn! 

Genom att boka en gravidfotografering så fångar vi just detta på bild – hur vacker och stark du är medan ditt barn skapar det viktigaste som finns – ditt barn. Under en gravidfotografering fångar och förevigar vi kärleken du har till ditt ofödda barn. 

Självklart förevigar vi även stolta blivande syskon och pappor vid fotograferingen, som kan genomföras både utomhus eller i min studio på Kronan H3. Och jag har en hel rad med fina gravidklänningar och tyger att låna under fotograferingen. 

JUST NU: 50% PÅ BEBISFOTOGRAFERING NÄR DU BOKAR GRAVIDFOTGRAFERING! 

Erbjudandet gäller i samband med bokning av gravidfotografering och bebisfotografering sker ungefär när bebis är mellan 4-6månader.

Vad kan du förvänta dig? 

Vad kan du förvänta dig?

Känns det lite obekvämt att ställa sig framför kameran, du får flashbacks till skolfotona när man skulle sitta på en stol, le snett och sedan kallades nästa person in? Men visste du att en fotografering faktiskt kan var både rolig och avslappnad, för det är precis det du kan vänta dig när du bokar en Gravidfotografering hos mig. Och jag kommer att skämma bort dig, både med lyxigheter och fina ord. 

Captured Memories By Linda - Fotograf Luleå

Rolig

När du bokar en Gravidfotografering hos mig på Captured Memories By Linda kommer jag att fånga kärleken mellan dig och ditt ofödda barn. Jag kommer fånga på bild hur stark och vacker du är, som bär på det finaste som finns. Ert barn.

Under din gravidfotografering när vi fångar allt detta kommer vi att ha en rolig stund tillsammans, jag är nämligen rätt bra på att bjuda på mig själv och det kan leda till en och annan skrattattack. 

Avlsappnad Gravidfotografering i Luleå
Avslappnad

Usch så stelt och obekvämt att ställa sig framför kameran tänker du, INTE ALLS säger jag. Du kommer att bli förvånad över hur avslappnad man faktiskt kan känna sig framför kameran(även om du inte är en professionell modell – för vem är det?). Osäkerheten sitter väldig ofta i att man inte vet vad man ska göra framför kameran – hur ler man egentligen och helt plötsligt vet man inte vart händerna ska vara. Du kan vara helt lugn för jag kommer att Guide och peppa dig genom hela fotograferingen så att du kommer att känna dig både bekväm och ha roligt! 

”Men va Linda, går det?” Tänker du nu och mitt svar är –  Självklart, låt mig visa det genom att du bokar en gravidfotografering nu!  

Fotograf Luleå - Gravidfotografering

Lyxig

En gravidfotografering ska vara en lyxig upplevelse. För vem drömmer inte om en lyxig stund under sin graviditet – när brösten värker och att vända sig i sängen är värre än ett marathon lopp?

När du bokar en gravidfotografering får du tillgång till min online garderob med magiska klänningar – inte för att du behöver det. Du är precis lika vacker utan klänningarna. Men för att du är värd att få dra på dig en vacker klänning man själv inte skulle kosta på sig. Jag kommer även överraska med lite lyxigheter och dessutom finnas jag där för dig hela vägen, från första mail till slutleverans, och vill du förevigar jag gärna ditt barn växa upp. En gravidfotografering är en magisk upplevelse för dig och din familj! 

"...tyckte det var superkul och man kände sig avslappnad, och bilderna blev grymt fina!"

”Verkligen super kul att bli fotograferad av Linda! Jag relaterar alltid fotograferingar som stela och jobbiga men absolut inte här. Både jag och min sambo som INTE gillar att bli fotograferad tyckte det var superkul och man kände sig avslappnad, och bilderna blev grymt fina! Sen att det fanns jätte goda nybakade chokladkakor att mumsa i var ju inte fy skam! 🍪”

–  Stephanie Silver

Vad Ingår i En Gravidfotografering? 

Vad ingår i en Gravidfotografering?

Välkomstguide

I samband med din bokningsfaktura skickar jag även ut en fullspräckad välkomstguide som är proppad med tips inför er fotoupplevelse hos mig!  

Gravidfotografering

I din bokning i ingår fotografering upp till 90minuter, då hinner vi både med fotografering och fika! Vi hinner även med ombyten om ni önskar det, både lånekläder av mig eller egna ombyten.

Låneklänningar

Du får tillgång till min digitala garderob där du hittar lyxiga gravidklänningar och tyger att låna under gravidfotograferingen. I studio hinner vi med flera ombyten – utomhus gäller 2 klänningar.

Personlig bildvisning

Under fotograferingen bokar vi även in en tid för bildvisning, denna sker i min studio(Eller via Zoom om ni kommer långväga). Det är här ni få se alla era bilder och köper till de digitala bilder eller produkter ni önskar,

Hembakat Fika

Frukt och fika, vad vore en fotoupplevelse utan det? Jag bjuder alltid på något hembakat* av mig under fotograferingen. 

* Vid vissa allergier är fikat inhandlat i samråd med er.

Vad Kostar En Gravidfotografering?

Steg 1: GravidFotografering

En Gravidfotografering hos Captured Memories By Linda kostar 1200kr. Det som ingår i fotograferingen är en fototid på upp till tre timmar, hembakat fik, rekvisita och lån av gravidklänningar. Ca två veckor efter fotograferingen bjuds du in till en bildvisning.  I själva fotograferingsavgiften på 1800kr ingår INTE digitala bilder eller produkter. Utan dessa köps till under din bildvisning enligt aktuell prislista. På så sätt betalar du endast för det du vill ha ♡

Steg 2: Bildvisning

Det är under bildvisningen du köper till de bilder och produkter du önskar efter fotograferingen. På så sätt betalar du bara för det bilder du faktiskt vill ha och i den variant du önskar – vare sig det är digitalt, album eller färdiga förstoringar att hänga på väggen.

Prisförslag

Digitala Bildpaket(Högupplöst och Webb)   Från 3600:-

Mindre bordsförstoringar inklusive husets ram från……850:- 

Väggförstoringar inklusive husets ram………..från 1250:-

Art Plate………från 1850:-
Laminerade och redo för väggen, monterad på MDF-skiva med kantlist i varfri färg.

Fotoalbum……..Från 4790-

Vad kostar en Nyföddfotografering?

Studio Galleri

Utomhus Galleri

Välkommen till Captured Memories By Linda

Välkommen till Captured Memories By Linda

Jag känner ju igen dig?

Är du ute efter avslappnade gravidbilder och kanske även bilder på din nyfödda skatt har du hittat helt rätt. Linda heter jag och jobbar som Fotograf i Luleå. Ursprunligen en tornedaling från Övertorneå men lämnade boet för 2013 för att testa mina egna vingar, mellanlandade i Umeå innan jag hittade HEM i Luleå. . 

Vem är fotografen? Jag känner ju igen dig! 
Det kan mycket väl vara så att vi har träffats förr, kanske har jag hjälp dig att välja barnvagn och babyskydd. Det är nämligen så att jag kombinerar mitt fotograferande med en anställning på Babyproffsen/Leklust i Luleå (”Better safe than Sorry”). 

Annars då, Tvåbarnsmamma så jag har både varit gravid och uppfostrat två barn, så jag vet till viss del vad du går igenom. (Alla graviditeter och barn är ju olika så att säga att jag VET vad du går igenom vore en lögn.) ’

Fotomässigt har jag varit aktiv sedan 2021 och blivit certifierad fotograf via Fotoakademin samt utbildad mig till nyföddfotograf – för att kunna erbjuda dig en säker och trygg fotografering. 

Jag ångrar att jag inte såg det då....

Jag tänkte skriva att jag vet vad du går igenom – men det gör jag absolut inte. Trots att jag varit gravid två gånger. För alla graviditeter är helt olika – så var det iaf för mig. Men vet du vad som är gemensamt för alla graviditeter? Oavsett om du kanske inte känner det nu, med alla hormoner åt alla håll och kanter och en kropp i ständig för ändring. Så är din graviditet värd att förevigas – den är värd att minnas. Ingen kommer se dina hormoner på bilden utan det enda som syns är kärleken du har till ditt ofödda barn. Kom ihåg Din graviditet är värd att förevigas!  ♡

Jag ångrar att inte jag såg mina graviditeter som värda att förevigas när jag var gravid! 

Älskar du att gotta ner dig i andras graviditeter? Här kan du läsa mer om mina graviditeter med barnen. 

 

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

@capturedmemoriesbylinda

Kom och häng med mig på Instagram redan innan vi ses!

Jag undrar...

Jag är en fotograf bosatt i Luleå, och min studio ligger på Kronan(Ni hittar mig på Kaserngatan 3 – Kronan H3) . Men som utflyttad Övertorneåbo kan jag även erbjuda fotograferingar hemma i byn vid överenskommelse och du kan alltid skicka en förfrågan i förväg så skriver jag upp dig på listan för förhandstider när en tripp väntar! 

Jag rekommenderar att ni bokar er gravidfotografering direkt ni vet att ni vill genomföra den hos mig. Detta då jag erbjuder ett begränsat antal fotograferingar per månad för att jag ska  kunna vara flexibel vid eventuella ombokningar.

Hann du inte riktigt med och BF är snart här. Och du är rädd att du ångrar dig om du inte förevigar magen?
Tveka inte att slänga in en förfrågan ändå, har du tur kanske jag kan trolla fram en tid redan imorgon! Ombokningar är vanligt i dessa tider. 

När du bokar en gravidfotografering hos mig ingår det två ombyten som du får välja från min lånegarderob. Så du behöver inte fundera vad du ska ha på dig.

Det är ingen hemlighet att kläderna på bilderna påverkar slutresultatet så om ni ska ta partner/familjebilder rekommenderar jag att ni utgår från de klänningar du väljer när ni plockar fram familjens kläder. Rekommenderat är att köra på naturliga/ljusa färger som antingen är enfärgat eller små mönstrat. Plagg som går i ton i ton med varandra är fint.  Undvik starka färger och stora tryck/mönster.

När man bokar en Gravidfotografering i Luleå så kan man välja mellan att besöka min studio på kronan eller att vara utomhus. Utomhusbilderna blir på noga utvalda ställen anpassat efter årstid och tid. Vid vissa tillfällen kan man även välja att boka fotografering i Övertorneå. I Övertorneå finns möjlighet till utomhusbilder eller lifestyle bilder hemma hos er.

Vaknar du upp med ett gravidillamående eller foglossning så är det bara du hör av dig så bokar vi om. Eller om ni vaknar upp snoriga. Erbjuder ombokning helt utan kostnad

Då jag träffar mycket små bebisar och gravida  SÅ gäller denna även om det inte är en pandemi. Friska och glada personer blir alltid bäst på bild!

Jag ombokar även fotograferingen om jag blir sjuk.

Efter din bokning har du möjlighet att avboka fotograferingen inom 14dagar, efter det är bokningen bindande och bokningsfakturan är inte längre återbetalningsbar. Självklart är det alltid fri ombokning till ett annat tillfälle om det behövs.

Ångerrätten gäller inte på beställda produkter eller digitala filer. Dessa köps separat och ingår inte i fotograferingsavgiften. 

Faktura:
Fakturan skickas ut efter genomför fotografering, denna skickas från min enskilda firma -Captured Memories by linda/Linda  Lövbrand.
Betalningsvillkor är alltid 10dagar. Det finns även möjlighet att välja att betala med swish om man hellre önskar det.

SJÄLVKLART får ni ha med hela familjen till fotograferingen, jag anser att det är så otroligt viktigt att föreviga hela familjen på bild tillsammans. Det brukar ju inte hända allt för ofta, så därför får man alltid ta dessa hos mig oavsett vilken typ av fotografering ni valt. När jag fotograferar brukar jag även fota syskonbilder och enskilda bilder på syskon om så önskas.

Men inte kan ju vi fotograferas, mitt barn är aldrig still. Och vet du vad? Det är precis så det ska vara – barn måste få röra på sig! Ditt barn upptäcker just nu världen och hur ska man kunna göra det från endast en plats? Det går ju inte!  Jag har valt att fotografera barn, just för att man aldrig vet vad man har att vänta sig innan vi kör igång. Och dessutom kan humöret totalvända på några sekunder. Jag älskar utmaningar och att charma era små älsklingar. Den där klumpen i magen ni har när ni fått på er alla kläder, vrider om nyckeln i låste och ska lämna hemmet. Jag vet precis hur det känns, jag har två barn själv och tankarna smyger sig på: ”Tänk om mitt barn inte sköter sig?” ”Tänk om mitt barn inte sitter still?” Och värre blir det när vi ska till fotografen, för vi lyckas ju aldrig ta osuddiga bilder på vårt barn. Jag vet precis hur det känns, för jag har själv stått där halvsvettig innan en fotografering.

Men vet du vad, det kommer gå bra! Det är okej att ditt barn inte vill sitta still, det är okej att ditt barn inte vill göra saker. Det är okej. Jag anpassar alltid fotograferingen efter barnet. Mitt bästa tips till dig som förälder – Stressa INTE – för ditt barn känner av det. Lämna över det till mig och lita på att jag kan det jag jobbar med. Att skapa naturliga och lekfulla bilder på din ettåring! Och vet du vad, skulle det vara så att vi valt helt fel dag för fotograferingen och barnet sätter sig på tvären  – är det inga problem alls. Vi bokar helt enkelt om fotograferingen till en annan dag, helt kostnadsfritt såklart!

Att fota barn är alltid spännande, man vet aldrig vad man har att vänta sig. Och barns humör kan variera från en sekund till en annan. Skulle det vara så att barnet sätter sig på tvären och totalvägrar så erbjuder jag en ombokad tid helt utan kostnad.

För att DU är värd det. Men också för att det finns stor risk att du kommer ångra dig om du INTE gör det. Jag vet det av egen erfarenhet. 

Att din kropp är så stark att den kan ska ert barn är värt att Fotograferas, att minnas och att förevigas

Och vem är inte det? Hand upp även här! (Hej skolfoto-känslan). Men att boka en fotografering hos mig blir en helt annan upplevelse, jag kommer göra allt i min makt för att du kommer att känna dig avslappnad och ha en trevlig stund trots att kameran är med! Jag förstår att det kanske inte känns superlockande att ställa sig framför kameran när man kanske inte ens känner igen sig själv med alla hormoner i kroppen och det känns som att varje kroppsdel växer varje sekund. Men jag lovar dig, du kommer inte att ångra din gravidfotografering! Under en fotografering hos mig kommer vi att föreviga denna tid, tiden just nu -då du och din kropp är så starka att ni klarar av att bära och utveckla en liten människa- din lilla bebis- ditt allt. Och det om något är värt att fotograferas, förevigas och minnas. För tro mig även om det kanske är svårt att föreställa sig det nu så kommer du att ha glömt bort hur det var att vara gravid. Du kommer sakna de små sparkarna du brukade känna i magen när din älskling väl är här!

Det är ingen hemligthet att det ni har på er påverkar slutresultatet på bilderna. Några snabba tips är att ha naturliga och tidlösa kläder- gärna enfärgat/småmönstat. Undvik plagg messtora tyck och mönster.

Ska ni ta familjebilder är det väldigt fint att matcha varandra i färger, men roligt att varierar lite på nyanser och material för att skapa mer djup i bilderna.

Självklart tar jag hänsyn till om ni är okej med att jag delar bilder på er i mina sociala medier. Det är faktiskt så att ni innan fotografering får ett avtal där ni bland annat får godkänna om jag får dela bilder på er eller inte. 

Om det blir förhinder så att ni måste omboka fotograferingen av någon andledning. Meddela mig detta snarast genom att skicka ett sms, mail eller lyft luren och slå mig en signal så löser vi det. Om det är pga sjukdom så kan man omboka så sent som under fotodagen.

DU når mig på Att fota barn är alltid spännande, man vet aldrig vad man har att vänta sig. Och barns humör kan variera från en sekund till en annan. Skulle det vara så att barnet sätter sig på tvären och totalvägrar så erbjuder jag en ombokad tid helt utan kostnad.

Kan man fotas utomhus året om?

Kan man fotas utomhus året om?

Vår

Våren uppe i norr är långt i från körsbärsblommor och gröna knoppar. Men det går absolut att hitta fina fotoplatser även under våren här. Sommaren gör sig påmind att den är påväg och vissa dagar är varmare. 

Sommar

Sena magiska sommarkvällar, solen är stark dagtid och för att få de absolut finaste bilderna brukar jag rekommendera en senare tid för fånga gravidmagen under det fina ”golden hour”-ljust 

Höst

Hösten med alla magiska färger, golden hour sker tidigare på dagen och man kan ännu känna glimtar av sommarvärmen vissa kvällar. Även här har jag med mig värmade dricka och värmekuddar. 

Vinter

Här uppe i norr är vintern ofta, men om ni önskar går det absolut att genomföra en fotografering även då. Jag kombinerar alltid studio och utomhus vintertid då det trots varmt och dricka, värmekuddar och filtar blir kallt efter ett tag. 

Du betalar bara för det du vill ha.....

Vissa vill bara köpa förstoringar medan andra endast vill ha digitala bilder – därför har jag valt att dela upp det så att du endast betalar för det du vill ha…därför betalar du för endast fotograferingen och sedan köper du till de digitala bilder och produkter som du önskar. 

Detta ingår i din fotograferigen:

♡ VÄLKOMSTGUIDE. 
♡ FOTOGRAFERING  60minuter
♡ lån av två klänningar
♡ PERSONLIg bildvisning
♡ EN FOTOUPPLEVELSE SOM GER MINNEN FÖR LIVET

Pris: 1200kr

I priset ingår inte digitala bilder eller produkter.
NÄR VI HAR KOMMIT ÖVERENS OM FOTODATUM SKICKAS EN BOKNINGSFAKTURA PÅ 1200KR TILL DIG.

PRISFÖRSLAG: 5 DIGITALA BILDER 3600KR (TOTALT: 4800kr) 
Här hittar du fler prisförslag på produkter och digitala bilder

Lediga tider Gravidfotografering

Juni – FULLBOKAD
Juli – 2 Ledig tid
Augusti – 1 Ledig tid
September –  1 ledig
Oktober: Kan ej förbokas, endast bokning i mån av plats*
November: Ej bokningsbart pga egen nyfödd*
December: Kan ej förbokas, endast bokning i mån av plats*


*Är gravid med BF i November så oktober kan endast bokas i närtid(då jag räknar med en okotberbebis) medan November kommer bestå av bebismys och december är prio att fotografera tidigare kunders nyblivna/blivande ettåringar. 

Senast på instagram
2023 års sista smash the cake stod Liam för 🎂
Får ofta frågor om denna bil under fotograferingarna, att den ser väldigt retro ut - sanningen är faktiskt så att den är alldeles ny från Jollyroom 😆

#ettårsfotografering #smashthecake #fotografluleå #fotografnorrbotten #luleå
Välkommen 2024 - nu tar jag några dagar helt ledigt innan jag kör igång med årets första fotograferingar på onsdag igen 📸🤎
Tack 2023 🌟 Önskar alla era fina bilder skulle rymmas i en reel men här kommer några bilder från året som gått - nyfödda,  bebisar, gravida,  tårtkladdiga ettåringar och bröllop 🥰🤎
Tack alla ni för ett fint 2023 🌟För att jag fått hänga med er här och för att ni valt att stå framför min kamera 🤎 2023 som bestått av både glädje och sorg, de största punkterna var att min farmor lämnade oss och att Melker kom och gjorde vår familj komplett - den sista pusselbiten 🤎 

Hoppas du får ett fint avslut på 2023 och ett härligt 2024 att se framemot🌟 

Gott nytt år 🌟

#fotografluleå #luleå #fotografnorrbotten #fotograf #gottnyttår
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.