VILLKOR

GDPR

När du väljer att boka en fotografering hos Captured Memories by Linda, fotograf Linda Lövbrand. Godkänner du att dina personuppgifter lagras i 7år – alternativt den tid som krävs enligt nuvarande BL(bokföringslag). Detta är uppgifter som behövs för att kunna genomföra uppdraget – bland annat för kommunikation,  fakturering och bildleverans. De uppgifter jag behöver ha sparat från er är För- och efternamn, adress, ev personnummer, e-mailadress samt telefonnummer. Efter att det gått 7år kan du som kund kräva att uppgifterna ska raderas, och du kan när som helst kontakta info@capturedmemoriesbylinda.se för att kontrollera eller ändra de uppgifter som finns sparande om dig.

BiILDER

Bilderna omfattas inte av GDPR då dessa går under konstnärligt skapande. När ni bokar en fotografering hos Captured Memories By Linda ser jag gärna att fotografen Linda Lövbrand får dela bilderna – men detta kommer vi överrens om vid fotograferingstillfället samt noterar på avtalet. Om inget anges av er som kund gällande hur bilderna får användas – har fotografen Linda Lövbrand rätt att använda bilderna i marknadsföringssyfte på hemsida/sociala medier samt visningsexemplar som fotografen driver. 

HUR SPARAS UPPGIFTERNA?

Bilderna sparas på Hårddiskar, personuppgifter sparas både i bokföringssystem samt  avtalet som båda partner tagit del av vid fotograferingstillfället – detta sparas i bokningssytem samt på hårddisk.

Jag sparar era levererade bilder i minst 2år ifall att ni av någon orsak skulle behöva få dessa levererade igen. Se det som gratis Back-up. 

BOKNINGFÖRFRÅGAN

All bokning går via hemsidan och när du bokar en fotografering hos Captured memories by Linda godkänner du dessa villkor,  att du sett det aktuella priset(och att produkter/digitala bilder inte ingår i fotograferingen utan köps till separat) för fotograferingen samt att fotografen Linda Lövbrand sparar dessa uppgifter för kommunikation. 

BEKRÄFTAD BOKNING

När vi kommit överrens om ett datum för fotografering skickar fotografen ut Bokningsfakturan, denna skickas med betalningsvillkor 10dagar. När bokningsfakturan är betald räknas din bokning som bekräftad. Du köper till produkter och digitala bilder separat.

Digitala bilder och produkter

Priset på hemsidan är endast för fotografering, rekvisita och bildvisningen.  inga produkter eller digitala bilder ingår – utan dessa köps till separat efteråt. 

ÅNGERRÄTT

Du har alltid 14dagars ångerrätt och får full återbetalning ifall du ångar din bokade fotograferingen. Efter 14dagar är bokningen bindande och inte återbetalningsbar. Ångerrätten gäller inte på nerladdningsbara produkter(digitala bilder) samt beställda produkter.  

OMBOKNING

Du som kund kan alltid ombokad din fotografering om förhinder skulle uppstå, din bokning kan ligga innestående upp till 6månader. Bokningsavgiften är en bekräftelse på din bokade fotografering och betalas inte tillbaka vid förhinder. Fotografen kan inte rå för väder och har möjlighet att omboka fotograferingen så sent som 6 timmar innan fotograferingstillfället. Om fotografen olyckligtvis skulle bli sjuk inför fotograferingen så ombokas tiden till ett annat datum, om inte kunden kan något av det förslagna datumen så återbetalas bokningsavgiften. 

ANVÄNDARRÄTT

Kunden får dela bilderna från fotograferingen på internet och sina sociala medier. Kunden får även framkalla hur många bilder hen önskar från fotograferingen. Kunden får INTE redigera eller använda något filter på bilderna, utan all bildbehandling sköts av fotografen. Det är även fotografen som gör urvalet av bilderna. 

När ni delar bilderna digitalt blir jag väldigt glad om ni taggar att bilderna är tagna av @capturedmemoriesbylinda