Bebisfotografering i Luleå

Gravid Nyfödd och barn 
Fotograf Luleå

Snart springer din bebis i kapp med tiden...

Kanske missade du att fotografera nyföddtiden för Du hann precis blinka och din bebis har redan bockat av en hel lista med ”första gången”-saker. Första leendet, första jollret, vänt sig för första gången. Och innan du vet ordet av det så är bebisen ett halvår och skrattar tillbaka, snurra runt och kanske till och med sitter själv( även om det är med aningen rund rumpa). Vissa har även kommit på hur man tar sig fram eller kanske mer bakåt. Det bästa att smaska på är sina egna fötterna. Vilket absolut försvårar blöjbyten då de gossiga låren klämmer fast blöjan medan fötterna åker in i munnen för att smakas på. Och de gulliga bebisvalkarna! Massor med små detaljer som är roliga att fånga på bild för att sedan kunna titta tillbaka på!

Om denna tid i barnens liv är värt att fotografera? ABSOLUT. Det är nu barnen börjar hitta sin egen personlighet och man inser allt mer att det faktiskt är en liten minimänniska man fått. Hur mysigt? Jag älskar bebisfotograferingar, de är så mysiga och man kan verkligen fånga de där speciella tillfällena. När de precis kommit på hur man ligger på mage och orkar hålla huvudet uppe en längre stund samtidigt som de lyckas klämma av ett härligt leende. 

Fotograf Luleå- Gravid, nyfödd- och barnfotograf

Lekfullt

En bebisfotografering hos mig består av en helt del bus och lek, för det är precis så jag tycker en fotografering ska vara – rolig. Även om det kommer att vara en del planerade bilder så kommer fokusen ligga på att vi har en rolig stund tillsammans och jag kommer inte tvinga barnet göra något utan allt sker på barnets villkor. Stämningen genom hela fotograferingen kommer vara lekfull där du kan skriva upp – Tittut, pruttljud och lite (falsk) sång kan förekomma!

Fotograf Luleå- Gravid, nyfödd- och barnfotograf

Naturligt

Jag vill även fånga så naturliga barnbilder som möjligt, för att din bebisfotografering verkligen ska fånga ditt barn just nu. Miner, rörelser och saker de gör just nu. Därför låter jag barnet ligga i fokus och vi endast kör avskalad rekvisita. Jag är svag för både blommor och trä så detta är ett återkommande tema hos mig.

Captured Memories By Linda - Fotograf Luleå

Minnesvärt

Förutom att bilderna ni får från fotograferingen kommer att var minnen, vill jag även att själva fotograferingstillfället ska bli något ni ser tillbaka på med glädje. Jag jobbar väldigt, väldigt mycket med att ge mina kunder en fotoupplevelse. Inte bara en fotografering. Ni får en mysig stund med familjen där vi fångar och fryser ögonblicket ni befinner er i just nu! Förutom fotograferingen kommer vi även ha en mysig stund med hembakat fika.

Fina ord efter fotograferingen:

”Ska starkt rekommendera dig när mina kompisar väl skaffar barn” 
– Alexander Kerttu

Fotograf Luleå - Bebisfotografering i Luleå

3 Månader

Titta jag ler!  – Titta vad jag orkar hålla huvudet! 

Fotograf Luleå - Bebisfotografering i Luleå

6 Månader

Titta jag sitter! – Titta min fot! – Tittut! -Titta jag skrattar!

Fotograf Luleå - Bebisfotografering i Luleå

8 Månader

Titta jag sitter! – Titta jag står!  – Titta jag klappar!

Vad ingår i en fotografering?

Välkomstguide

I samband med din bokningsfaktura kommer även en fullspräckad välkomstguide som är proppad med tips inför er fotoupplevelse hos mig! 

Fotografering

I din bokning i ingår fotografering upp till 60minuter. Vid Smash  the Cake ingår fotografering upp till 90minuter.

Rekvistita och kläder

I min studio finns en drös med rekvisita att välja mellan och du får tillgång till min digitala garderob om du vill låna kläder till ditt barn strl 56-86.

Personlig bildvisning

Inom två veckor efter genomförd fotografering blir du inbjuden till en bildvisning i min studio, där vi tillsammans går igenom bilderna och produkter som passar för just er. Det är här ni lägger er beställning på de digitala bilder och produkter du önskar. Ett bildgalleri består av 20stycken bilder.

* Finns möjlighet att genomföras ditigalt eller via digitalt urval också.

Hembakat fika

Frukt och fika, vad vore en fotoupplevelse utan det? Fikat jag bjuder på är hembakat* av mig. Likaså tårtan som ingår vid smash the cake! 

* Vid vissa allergier överlämnar jag bakandet till proffsen och inhandlar i samråd med er.

Vad Kostar En Bebisfotografering?

Steg 1: Bebisfotografering

En Bebisfotografering hos Captured Memories By Linda kostar 1200kr. Det som ingår är upp till en timmes fotografering, hembakat fika, kläder och rekvisita följt av en bildvisning ca två veckor efter fotograferingen. Du väljer själv om du vill genomföra din bebisfotograferingen i min studio på Kronan H3 eller utomhus. Har du svår att välja kan vi köra både utomhus och i studion. I själva fotograferingsavgiften på 1200kr ingår INTE digitala bilder eller produkter. Utan dessa köps till under din bildvisning enligt aktuell prislista. På så sätt betalar du endast för det du vill ha  ♡

Steg 2: Bildvisning

Det är under bildvisningen du köper till de bilder och produkter du önskar efter fotograferingen. På så sätt betalar du bara för det bilder du faktiskt vill ha och i den variant du önskar – vare sig det är digitalt, album eller färdiga förstoringar att hänga på väggen.

Prisförslag

Digitala Bildpaket(Högupplöst och Webb)   Från 3600:-

Mindre förstoringar inklusive ram från……850:- 
Laminerade och inramade

Större förstoringar………..från 1150:-
Laminerade och redo för ram

Art Plate………från 1450:-
Laminerade och redo för väggen, monterad på MDF-skiva med kantlist i varfri färg.

Art Plate Nature……..från 1850:-
Bilden är monterad på cirkulära 15mm tjocka träblock med lätt rundade hörn. Ytan är målad med pensel viket ger ett väldigt fint och naturligt utseende. Ingen ram behövs.

Fotoalbum……..Från 4650:-

Vad kostar en Nyföddfotografering?

Välkommen!

Jag är nästan säker på att vi setts förr? Eller hur? Kan du gissa vart? På babyproffsen/Leklust i Luleå såklart! Det är nämligen så att jag även jobbar där – så det kan mycket väl vara så att du köpte barnvagnen, bilstolen eller första julklappen av mig. Kanske att du även inhandlar den kommande ettårspresenten av mig? 

Linda Lövbrand heter jag, Övertorneåbon som testade vingarna 2013 och landade i Umeå i hela sju år. Medan världen var upp och ner mitt i en pandemi bestämde vi oss för att kasta om det hela lite mer genom att sälja huset och flytta till Luleå(Sommaren 2020). Sedan dess har vi hunnit med hela 3 flyttar och nu väntar vi tålmodigt på vårt husbygge. Med vi menar jag såklart min gubbe(sedan 12år tillbaka) Andreas och våra två busar Oliver(2018) och Frida(2020)

Vill du veta mer om mig – och hur FREDAGSJAPPEN egentligen föddes? Tänkte väl det!

Jag undrar...

Jag är en fotograf bosatt i Luleå, och min studio ligger på Kronan(Ni hittar mig på Kaserngatan 3 – Kronan H3) . Men som utflyttad Övertorneåbo kan jag även erbjuda fotograferingar hemma i byn vid överenskommelse och du kan alltid skicka en förfrågan i förväg så skriver jag upp dig på listan för förhandstider när en tripp väntar! 

Jag rekommenderar att ni bokar er bebisfotografering direkt ni vet att ni vill genomföra den hos mig. Detta då jag erbjuder ett begränsat antal fotograferingar per månad för att jag ska  kunna vara flexibel vid eventuella ombokningar.

Är du lika spontan som ajg och vill att saker ska hända nu nu nu? Tveka inte att slänga in en förfrågan ändå, har du tur kanske jag kan trolla fram en tid redan imorgon! Ombokningar är vanligt i dessa tider.

När man bokar en bebisfotografering i Luleå så kan man välja mellan att besöka min studio på kronan eller att vara utomhus. Utomhusbilderna blir på noga utvalda ställen anpassat efter årstid och tid. Vid vissa tillfällen kan man även välja att boka fotografering i Övertorneå. I Övertorneå finns möjlighet till utomhusbilder eller lifestyle bilder hemma hos er.

1. Kontakt 

Dags att stoppa tiden på det enda sätt som går – att förveriga den. Scrolla igenom hemsidan, kolla bilder och info – är det denna typ av bebisfotogarfering och bildstil ni vill föreviga er älskling genom? Då kan du längst ner på denna sida skicka in en bokningsförfrågan – där du fyller i de uppgifter som behövs. Inga lediga tider den månaden? Hör av dig ändå, i dessa tider är ombokningar vanligt. 

Jag återkommer till dig inom två arbetsdagar.

2. Bokning

När vi har hittat ett datum som passar för att föreviga er bebos skickar jag över en bokningsfaktura på 800kr och när denna är betald garanteras din bokning. Självklart räknas denna summa sedan bort från slutfakturan. Skulle förhinder uppstå ombokar vi tiden till ett annat tillfälle.

När bokningen är bekräftad(Bokningsfakturan betald) så börjar din fotoupplevelse på riktigt. Det första som händer är att en välkomstguide landar i din inkorg ♡

3. Vad händer sen? 
Vi kommer att ha kontakt fram tills fotodagen och vi går igenom olika val ni kan göra. T.ex. vart ni vill fotas – Ni kan antingen välja utomhusfotografering – på noga utvalda fotoplatser i Luleå – eller i min fotostudio som ni hittar på Kronan, H3. 

Vi går även igenom lite önskemål på färger, stil och eventuella tillval – som en lyxig blomkrans och du får ett onlinegalleri med lite lånekläder du kan välja mellan – klädval kan även göras på plats i studion. 

4. Äntligen fotodag
Äntligen är det dags för er bebisfotografering!  Vi möts på överenskommen plats, jag bekantar mig först med era barn och sedan kör vi igång fotografering. Med hjälp av lite lek och bus fångar jag naturliga bilder på ert barn, men jag tar även separata bilder med föräldrar och barn, syskonbilder och ensambilder på barnen om man önskar det. Självklart hinner vi med lite fika också för samtliga i familjen!

5. När får vi se bilderna? 

Förhoppningsvis kan ni får er en liten sneak peek redan samma kväll eller dagen efter, men ert personliga urvalsgalleri med bebisbilder levereras inom 14dagar. Där kan ni i lugn och ro välja ut era favoriter bland ett urval på 20-30bilder – självklart finns det ett noga utvalt sortiment av fotoprodukter att välja mellan också. 

Fakturan för resterande del av fotoavgiften skickas ut efter fotograferingen – med en betaltid på 10dagar. Självklart kan man betala den direkt på plats via Swish också. 

Vaknar ni upp med snorig näsa eller kaskadspya på fotograferingsdagen så ombokar vi självklart till ett nytt datum när alla är friska och krya igen! Helt utan kostnad

Absolut, det är svintrist att ställa in något man sett framemot, men snoriga näsor blir aldrig bra på bild. SÅ denna regel gäller även om det inte är en pandemi. Friska och glada personer blir alltid bäst på bild!

Jag ombokar även fotograferingen om jag blir sjuk, och meddelar alltid om någon i familjen är krasslig innan det är dags för er fotografering.

Efter din bokning har du möjlighet att avboka fotograferingen inom 14dagar, efter det är bokningen bindande och bokningsfakturan är inte återbetalningsbar. Självklart är det alltid fri ombokning till ett annat tillfälle om det behövs.

Ångerrätten gäller inte på beställda produkter eller digitala bilder.

Faktura:
Fakturan skickas ut efter genomför fotografering, denna skickas från min enskilda firma -Captured Memories by linda/Linda  Lövbrand.
Betalningsvillkor är alltid 10dagar. Det finns även möjlighet att välja att betala med swish om man hellre önskar det.

SJÄLVKLART får ni ha med hela familjen till fotograferingen, jag anser att det är så otroligt viktigt att föreviga hela familjen på bild tillsammans. Det brukar ju inte hända allt för ofta, så därför får man alltid ta dessa hos mig oavsett vilken typ av fotografering ni valt. När jag fotograferar brukar jag även fota syskonbilder och enskilda bilder på syskon om så önskas.

Men inte kan ju vi fotograferas, mitt barn är aldrig still. Och vet du vad? Det är precis så det ska vara – barn måste få röra på sig! Ditt barn upptäcker just nu världen och hur ska man kunna göra det från endast en plats? Det går ju inte!  Jag har valt att fotografera barn, just för att man aldrig vet vad man har att vänta sig innan vi kör igång. Och dessutom kan humöret totalvända på några sekunder. Jag älskar utmaningar och att charma era små älsklingar. Den där klumpen i magen ni har när ni fått på er alla kläder, vrider om nyckeln i låste och ska lämna hemmet. Jag vet precis hur det känns, jag har två barn själv och tankarna smyger sig på: ”Tänk om mitt barn inte sköter sig?” ”Tänk om mitt barn inte sitter still?” Och värre blir det när vi ska till fotografen, för vi lyckas ju aldrig ta osuddiga bilder på vårt barn. Jag vet precis hur det känns, för jag har själv stått där halvsvettig innan en fotografering.

Men vet du vad, det kommer gå bra! Det är okej att ditt barn inte vill sitta still, det är okej att ditt barn inte vill göra saker. Det är okej. Jag anpassar alltid fotograferingen efter barnet. Mitt bästa tips till dig som förälder – Stressa INTE – för ditt barn känner av det. Lämna över det till mig och lita på att jag kan det jag jobbar med. Att skapa naturliga och lekfulla bilder på din ettåring! Och vet du vad, skulle det vara så att vi valt helt fel dag för fotograferingen och barnet sätter sig på tvären  – är det inga problem alls. Vi bokar helt enkelt om fotograferingen till en annan dag, helt kostnadsfritt såklart!

Att fota barn är alltid spännande, man vet aldrig vad man har att vänta sig. Och barns humör kan variera från en sekund till en annan. Skulle det vara så att barnet sätter sig på tvären och totalvägrar så erbjuder jag en ombokad tid helt utan kostnad.

Det är ingen hemligthet att det ni har på er påverkar slutresultatet på bilderna. Några snabba tips är att ha naturliga och tidlösa kläder- gärna enfärgat/småmönstat. Undvik plagg med stora tyck och mönster.

Ska ni ta familjebilder är det väldigt fint att matcha varandra i färger, men roligt att varierar lite på nyanser och material för att skapa mer djup i bilderna. 

Självklart tar jag hänsyn till om ni är okej med att jag delar bilder på er i mina sociala medier. Det är faktiskt så att ni innan fotografering får ett avtal där ni bland annat får godkänna om jag får dela bilder på er eller inte. 

Självklart tar jag hänsyn till om ni är okej med att jag delar bilder på er i mina sociala medier. Det är faktiskt så att ni innan fotografering får ett avtal där ni bland annat får godkänna om jag får dela bilder på er eller inte. 

Om det blir förhinder så att ni måste omboka fotograferingen av någon andledning. Meddela mig detta snarast genom att skicka ett sms, mail eller lyft luren och slå mig en signal så löser vi det. Om det är pga sjukdom så kan man omboka så sent som under fotodagen.

DU når mig på 073-0563096. 

♡ En upplevelse som ger minnen för livet

Att gå till en fotograf ska vara så mycket mer än några klick på kameran och ett bildgalleri(tänk skolfoto). En fotografering ska vara en upplevelse, något man ser framemot. Så hos mig får man inte bara en fotografering utan jag jobbar starkt med att ge er en fotoupplevelse. Hejdå, stela poser och hej till naturligt fina och lekfulla bilder på ert barn och er tillsammans. En barnfotografering hos Captured memories by Linda innebär förutom massa fina bilder, även gott fika(där något alltid är hembakat*) och en mysig stund med hela familjen. En fotoupplevelse ni sent kommer att glömma, jag kommer att finnas där för er från bokningsbekräftelse ända till slutleverans – med både tips och råd. 

*Reserverar mig vid att vid vissa allergier inte kunna erbjuda hembakat, då det går över min kunskap. Och jag hellre tar det säkra för det osäkra när det handlar om allergier – så då köper jag något som vi kommer överens om.

Livet har ingen pausknapp - tyvärr!

Hur många gånger tänker man inte att det hade varit härligt med en pausknapp, att kunna stanna tiden en stund – just och precis nu. För helt ärligt talat, hur snabbt går inte tiden egentligen? Det där pluset på stickan, blir snabbt till ett nyvaket troll som tassar in och väcker dig på tok för tidigt på morgonen. Livet har tyvärr ingen pausknapp men det närmaste du kan komma är att skapa minnen och föreviga dem. Det närmaste du kommer till en pausknapp i livet är bilder, bilder som kastar dig tillbaka till stunden den togs.Tillsammans skapar vi dessa minnen, vi fångar livet just och precis nu. Ditt barns första tid i livet. En tid som aldrig kommer tillbaka och helt ärligt talat – går lite för fort.

Detta ingår i din Bebisfotografering:

♡ VÄLKOMSTGUIDE. 
♡ FOTOGRAFERING  60 minuter
♡ LÅN AV KLÄDER OCH REKVISITA.
♡ PERSONLIG bildvisning
♡ EN FOTOUPPLEVELSE SOM GER MINNEN FÖR LIVE

Pris: 1200kr

NÄR VI HAR KOMMIT ÖVERENS OM FOTODATUM SKICKAS EN BOKNINGSFAKTURA PÅ 1200kr.
PRISFÖRSLAG: 5 DIGITALA BILDER 3600KR(TOTALT: 4800kr)
Här hittar du fler prisförslag på produkter och digitala bilder.

Lediga tider Bebisfotografering

Juni – FULLBOKAD
Juli – 2 Ledig tid
Augusti – 1 Ledig tid
September –  1 ledig
Oktober: Kan ej förbokas, endast bokning i mån av plats*
November: Ej bokningsbart pga egen nyfödd*
December: 1 Ledig tid

*Är gravid med BF i November så oktober kan endast bokas i närtid(då jag räknar med en okotberbebis) medan November kommer bestå av bebismys och december är prio att fotografera tidigare kunders nyblivna/blivande ettåringar. 

Senast på instagram
Ännu en bild från gravidfotograferingen med Hannah i ett hav av solrosor - bestämde mig för att dra med mig påfågelstolen hela vägen till Älvsbyn - om det var värt det? JAJAMÄN, eller vad säger du? 🌻🦚 

#gravidfotografering #gravidfotograf #fotografnorrbotten #fotografluleå #luleå #bf2023 #bf2024
I ett hav av solrosor 🌻 

Har såå länge varit sugen på att fota i ett hav av solrosor och äntligen hittade jag ett ställe för det, finns inte direkt överflöd av solrosfält här uppe i norr 🌻🤎

#gravidfotografering #gravid #bf2023 #bf2024 #gravidfotograf #luleå #fotografnorrbotten #fotografluleå
Jag rekommenderar alltid att man tar även några familjebilder under fotograferingen - just av den enkla orsaken att det är såååå sällan hela familjen fastnar på bild samtidigt 🤎🥰 

När Harry var på ettårsfotografering i april så passade vi på att ta med bilder med mamma och pappa också 🤎🥰 

#familjebilder #fotografering #barnfotograf #ettårsfotografering #fotografluleå #fotografnorrbotten #smashthecake